MaroK napísal:ked ideme 40 po obchvate kde je 80 a obmedzujeme tym ostatnych , treba dat pri takejto akcii vzdy vystrezne smerovky , Miko ich mal a isiel prvy , ja som ich mal tiez len som bol v strede a vyzeralo to dost divne , za mnou ta crx-ka ich chvilku mala ale ostatny sa niako nechytali
No sak prave ja som daval, komar za mnou sa chytil ale za nim uz takmer nikto tak potom to aj on vzdal a ja tam sam blikat nebudem
skoda ze sa na to zabudlo mali sme to povedat este pod lafrancony. inak ten pohlad na tu kolonu hond za mnou stal za vsetky prachy
neslo sa 40...., ale 60-70,
neporusili sme ani jeden predpis jazdou v rychlosti 50-80. Kto mal problem mohol obehnut
nevidim dovod blikat do kazdej strany smerovkou v predpisanej rychlosti.
to kde? sak na obchvate bola bezna rychlost 30 - 50
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
to kde? sak na obchvate bola bezna rychlost 30 - 50
zjavne si bol v nejakej inej honda kolone
nene, videl som sa aj na videu mozno tam v predu sa to hybalo rychlejsie, lenze kym sa to postupne smerom dozadu rozbehlo, dakto v predu trochu tukol do brzy a tym padom aj cela kolona, tak sa to ktovieako nehybalo, inak uz na pristavnom moste sa to celkom rozbehlo, tam sa slo tych 70, ale pri auparku to bola hruza
Papek napísal:nene, videl som sa aj na videu mozno tam v predu sa to hybalo rychlejsie, lenze kym sa to postupne smerom dozadu rozbehlo, dakto v predu trochu tukol do brzy a tym padom aj cela kolona, tak sa to ktovieako nehybalo, inak uz na pristavnom moste sa to celkom rozbehlo, tam sa slo tych 70, ale pri auparku to bola hruza
sak to je to z BA nevie jazdit plynulo bud plyn alebo brzda
a dajaka kratsia trasa? co takto zase spod lafranconi a zablokovat obchvat?