nozacho napísal:MaroK ty asi budes jeden s tych co dovsetkeho vidia
naco ?zacho napísal:ako tu uz bolo poznamenane najprv si pozri ocom ides rozpravat
platizacho napísal:ak najdes okridlene auto s neviem akym vyfukom ktore sa zucastnilo SK1000 osobne ti zaplatim ucast na tejto akcii!!
nemam zaujem dikzacho napísal:Cize dobuducna skus reagovat potom ako nieco o SK1000 budes vediet!
Ano ? Tak potom mi urcite velmi rad vysvetlis preco miesate medzi seriove auta slovo tuning. Najprv by si si mal dat dokopy co je 2+2 lebo tuning je siroky pojem.Seriovky vidim kazdy den na cestach , neviem co je zaujimave na aute BMW 3 M packet ... aj keby si napisal M3 to so mnou ani nepohne. Urcite mi velmi rad vysvetlis aj to preco mate ultra undergroundovu hudbu na webe ako keby ste boli najvacsi zavodnici.Posobi to na mna dost ... hmm ako to poveda radsej niako.zacho napísal:PS: na SK1000 sa zucastnuje cca 90% seriovych aut!
Golf II Turbo ? Kamarat ma Golf II G60 kompressor cez 200k a co teraz ?
Proste ... pises tu ze som uplne mimo a pri tom ked si precitam dve posledne vety na hlavnej stranke to mi staci. Pisete ze tuning neni o tom mat co najviac koni pod kapotou a pri tom si mi pred chvilkou napisal ze u vas 90 % aut je seriovych ... a ze vas spaja rovnaky ciel vidiet a byt videny ?
Ako som uz pisal tie seriovky vidim kazdy den cestou do prace.
Ale nebudem sa k tomu uz vyjadrovat lebo vzdy ked sa tu objavi niaky "Auslander" s jednym prispevkom a super napadom mam iba nervy ... Naposledy to boli tusim niaky chlapci z galanty ktory nas volali na ultra tajne nocne ilegalne sprinty.