aj ja viem co znamenaju moje a mam preto take,lebo niezeby som sa citil jak pokrocili voci niekomu ale preto ze auto je v takom pokrocilom stave ze uz s nim treba daco zacat robit... Uz sa velmi nemozem dockat leta....
ale s jokym by som rad dal dajaky ,,battle,, neni problem....
pockam pokym kupi VTIcko a potom mu nalozim s Vtecom
Muhehehe ta to si pozriem ...ale ta uz sme dost OT.
Takze ako som povedal mne je jedno kedy bude zraz ja sa dokazem prisposobit,i ked neviem ci sa oplati tak skoro robit zraz,prelom Februar/Marec neni naj.Na stretko to moze byt,dakde posediet a tak,ale ZRAZ by som fakt nechal az na jar,niekedy zaciatok Aprila jak aj minuly rok co bol zraz v Klcove,tak uz bolo celkom fajn pocko.
Scatman aj mi tebe prajeme stastny novy rok a vela stastnych kilometrov z Hckom v znaku.A dojdi dakedy uz sa ukazat na zraz,staci sledovat tuna temu a budes vediet vsetko potrebne.
PetoJDM01 napísal:Scatman aj mi tebe prajeme stastny novy rok a vela stastnych kilometrov z Hckom v znaku.A dojdi dakedy uz sa ukazat na zraz,staci sledovat tuna temu a budes vediet vsetko potrebne.
tak tak bo naposledy si sa urazil alebo co....bo od posledneho zrazu si sa vobec neozval