Smykanica BABA 2009 - 22.2
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
http://www.tuningklub.sk/forum/zrazy-a- ... 67101.htmlAk by bol zaujem, zajtra (17.1.2009) od 9.00 - 12.00h moze byt akcia na Babe. Vstupne by bolo cca 10 euro (300 Sk). Kto ma zaujem?

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Hej,hej,ale na babe je uz clapkanica a rychlo sa to rozjazdi,jedine,ze by zacalo zase dost brznut cez noc,preto sme vahali ,ze ake bude pocasie.
V tom odkaze: niekto chce pekne zarobit na tom
.
V tom odkaze: niekto chce pekne zarobit na tom
Naposledy upravil/-a M&R v 16.01.2009, 13:00, upravené celkom 1 krát.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Typek ktory to tam "spravuje" tam ani nikdy nemrzol...
Vzdy je jeden z tych co tam chcu byt to vyzbiera a doruci ...ten tam musi mrznut,ale ked chce taku akciu tak je to pre neho normalne,ze tam je,najma ak to berie,ze si na tom zarobi ako vidim
edit:
Rozumnejsia cena 3euro...najma na to ako to tam bude asi ked to v noci nezmrzne,dnes rano bolo dost makko.
Vzdy je jeden z tych co tam chcu byt to vyzbiera a doruci ...ten tam musi mrznut,ale ked chce taku akciu tak je to pre neho normalne,ze tam je,najma ak to berie,ze si na tom zarobi ako vidim
edit:
Rozumnejsia cena 3euro...najma na to ako to tam bude asi ked to v noci nezmrzne,dnes rano bolo dost makko.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.