Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Blacklist & Whitelist  ~  Zlá skúsenosť - Kooperatíva

pepo crx
Zaslal: 23.12.2008, 16:20 Odpovedať s citátom
Založený: 18 jún 2008 Príspevky: 149 Bydlisko: zilina 1991 Honda CR-X
Ahojte všetci, chcem sa s vami podeliť o čerstvé "zážitky" z vybavovania poistných udalostí. neviem či máte aj vy podobné skúsenosti, resp. aj s inými poisťovňami, ale fakt ma toto vytočilo.
Začalo to tak, že mi borec idúci na červenú vpálil do CRX VTEC (čo musíte uznať že už samo o sebe dosť nas...erie). Ale čo už, poďme riešiť. Bolo to v CZ, on občan CZ, teda česká poisťovňa. Jednalo sa o Českú podnikatelskú poisťovňu (ČPP). Keďže bol vtedy nasledujúci deň sviatok, auto poputovalo na vozíku domov. Poistnu udalosť som v jeho poisťovni nahlásil s tým, že ma odkázali na to dať to nafotiť na SK a zaslať to im. Partner na SK pre ČPP je Kooperatíva, tak som to tam nahlásil, vysvetlil o čo ide, behom týždňa boli všetky podklady v kope, myslím si, hmm, fajn. V Kooperatíve mi povedali že spis pôjde buď na ich zahraničné odd. likvidácie škôd alebo na úniu poisťovateľov, podľa toho kto to má riešiť. Vyrozumenie došlo písomne, spis ide na úniu poisťovateľov, že Kooperatíva s tým nič nemá. Hmm, divné, ale tak hádam vedia.
Po troch týždňoch konečne spis zaevidovali na únii poisťovateľov, odkiaľ ma informovali že spis posielajú na zahr.oddelenie Kooperatívy. Takže môj spis putuje už viac ako mesiac, z ČPP odomňa už písomne pýtajú aj potrebné podklady, ktoré už 4 týždne sú, ale nie tam kde by mali..
Šiel som sa teda sťažovať do Kooperatívy a s prosbou, či sa to nedá aspoň teraz pourgovať. Vypýtal som si teda šéfa oddelenia, vysvetlil mu o čo ide, borec ma pomaly išiel ešte školiť že čo a ako som mal spraviť, keby poškolil radšej svojich podriadených ktorý by to mali vedieť, nemuselo sa toto ani stať. Žiadny záujem, pokus o pomoc, gesto, hocičo. No proste nezájem.
Nie je to prvý negatívny ohlas ktorý na Kooperatívu mám, je mi však jasné že ju nikomu nikdy už neodporučím. Tak teda ju neodporúčam ani vám...

Zaslal: 23.12.2008, 17:27 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 10 február 2007 Príspevky: 3168 Bydlisko: BA 2009 Honda Civic
presunute do spravneho fora - na to tu bolo vytvorene...

Nezabudni si prečítať pravidlá používania tohto fóra!

Inzercia, Predbehneme Bratislavu?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
pepo crx
Zaslal: 23.12.2008, 17:33 Odpovedať s citátom
Založený: 18 jún 2008 Príspevky: 149 Bydlisko: zilina 1991 Honda CR-X
matulo napísal:
presunute do spravneho fora - na to tu bolo vytvorene...

O.k., jasné, prehliadol som to...

Zaslal: 23.12.2008, 20:12 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
Narazil si na zleho cloveka, taki sa najdu vsade.
Na Slovensku je uplne bezne, ze sa poistne udalosti medzi 2 poistovnami (slovenskymi) riesia pol roka az rok.

Zaslal: 23.12.2008, 21:16 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1410 Bydlisko: Bratislava 2012 Honda Civic
pepo: co zeleni? Boli pri nehode? Urobili zaznam? Dalej, co ti poradit: pis staznosti pisomne, odosielaj postou doporucene - je to velmi dolezite na dalsie riesenie. Hovorene slovo je na nic, ze bol som za tym a tym a povedal som mu....

Prajem vela stastia a nervov. Ja osobne mam skusenost takmer s kazdou poistovnou a skoro vzdy negativnu. Je to individualne. Raz ma nasrala Allianz, raz Koop raz Ceska, raz Generali. Stalo sa mi vsak aj to, ze Kooperativa mi vyplatila plnu nahradu skody a za velmi kratky cas. Tak.

Zaslal: 24.12.2008, 0:36 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 09 september 2007 Príspevky: 3466 Bydlisko: Bratislava-Petržalka 1996 Honda Civic
HMT napísal:
pis staznosti pisomne, odosielaj postou doporucene - je to velmi dolezite

ono pisat sice treba, ale takto nic nevybavis, ja som najprv pisal do poistovne, potom som tam asi 5x volal (btw. operatori na drate su maximalne neschopni snad vsade, otp, kooperativa, upc, orange, ... takto by sa dalo pokracovat donekonecna) a nakoniec som tam musel ist osobne... cize skor by som volil cestu odniest staznost osobne a dat si potvrdit prevzatie (tak som to urobil aj ja a za par dni bolo vybavene)

takze Pepo prajem pevne nervy a nech sa to hybe

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
momo002
Zaslal: 04.01.2009, 2:41 Odpovedať s citátom
Založený: 09 apríl 2008 Príspevky: 22 Bydlisko: Pukanec 1990 Honda Civic
Ahoj, ak by si potreboval pomôcť daj vedieť, pracujem v Kooperative a prikláňam sa k tomu, že je to len o ľuďoch... Monika
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
StanoM
Zaslal: 17.01.2009, 13:36 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 258 Bydlisko: Pezinok
Ide aj o ludi aj o spolocnosti, vzdy to je kombinacia osobnej vole a firemnych moznosti Wink
Osobne som mal poistne plnenie z Kooperativy a az na male nezhody ohladne rozpoctu/fakturacie som bol spokojny. Je to svinstvo, ze na obhliadne urcia napr. skodu za 19 tis a nikto ti nevie povedat, kolko ti vlastne daju pri rozpocte. Len to zaskrkni a dufaj. Osobne som mal len zadny naraznik a dostal som 11litrov. Celkove naklady na opravu boli tak 5 tis takze opaltilo sa Very Happy

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Pridať novú tému

Prejdi na: