sak ja nejdem nic presuvat... ale na tej pumpe sprinty tazko...
tak ja len davam na znamost ze poznam jednu dobru rovinku... ani policajti tam nie su... max tak strazna sluzba sa tade prevezie raz za hodinku...
pa1ec napísal:sak ja nejdem nic presuvat... ale na tej pumpe sprinty tazko...
tak ja len davam na znamost ze poznam jednu dobru rovinku... ani policajti tam nie su... max tak strazna sluzba sa tade prevezie raz za hodinku...
jasne, na pumpe sa tazko budes nahanat, ved sa stretneme, predlozis navrh, uzavru sa stavky a uvidime
pa1ec napísal:sak ja nejdem nic presuvat... ale na tej pumpe sprinty tazko...
jasne, na pumpe sa tazko budes nahanat, ved sa stretneme, predlozis navrh, uzavru sa stavky a uvidime
Je dost na chuja, ze su tu 3 rozne moznosti na zajtrajsie stretko....
IKEA, pumpa, TESCO Lamac.
Co ak zacne zajtra prsat o 13:50? To mam lietat po celom meste?
Ako som ti pisal HMT. Plati IKEA, pokial bude padat voda, tak Lamac. Pumpa je len zachranna alternativa ak by nahodou bol problem so vstupom na parkovisko.
morloq napísal:Ako som ti pisal HMT. Plati IKEA, pokial bude padat voda, tak Lamac. Pumpa je len zachranna alternativa ak by nahodou bol problem so vstupom na parkovisko.
OK, OK.
Budem pri IKEA o 14.00. Teda vyrazam z KV o 13.55.
Presnost je vysadou Kralov...
morloq napísal:
Teraz rozmyslam, kde v okruhu 5min je KV a co to vlastne je
Ja teda nie som rodeny Bratislavcan, ale som si myslel, ze ludia z BA poznaju mestske casti: KV, DD, PE, DH, DU, RA.
Ale mozno sa to takto v skratke pise iba pri realitach - tak SORRY...