9. Autotuning zraz - Trencin + 115 Foto's >10.strana<

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

skorpions
Dátum registrácie: 22.01.2007, 12:59
Garáž (2)

olaaaaaa

Príspevok od používateľa skorpions »

el skorrpions tesi ze sa pojde do trencina 8)
dufam ye ete budem mat auto ak ho nepredam
ale ak tak poyiciam si 2000ku hehhe
pajo
Dátum registrácie: 18.12.2006, 12:14
Garáž (3)

Príspevok od používateľa pajo »

mishenko ty si o este pamatas? :roll:
Rodom
Dátum registrácie: 19.02.2007, 13:53
Garáž (5)

Príspevok od používateľa Rodom »

no my ideme tiez urcite, takze sa tesiiiime, uz sa iba dohodnut na tom hromadnom odchode a hotovo ;)
Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!!
raprezent
Dátum registrácie: 23.12.2006, 22:03
Garáž (2)

Príspevok od používateľa raprezent »

noja som jednoznacne za hromadny odchod. ale skoro rano to asi bude predpokladam. aby sme dostali aj nejaky dobry flek tam
morloq
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:18
Garáž (1)

Príspevok od používateľa morloq »

Ak niekto najdete info s presnym sobotnym harmonogramom, zaveste to sem. Podla toho sa mozeme odrazit a naplanovat odchod.
Používateľov profilový obrázok
nota11
Dátum registrácie: 28.12.2006, 11:34
Garáž (3)

Príspevok od používateľa nota11 »

morloq napísal:Ak niekto najdete info s presnym sobotnym harmonogramom, zaveste to sem. Podla toho sa mozeme odrazit a naplanovat odchod.
http://www.autotuning.sk/vsetko-o-9-autotuning-zraze/
CIVIC MA9 D15Z3 EX
ACCORD CL9 K24A3 EX
ACCORD CH7 F20B6
KAMIKAZE FAHRER
- AHcTT-
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

mno cca o siedmej rano startovat...uz aj vtedy bude mrte aut,,
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Rodom
Garáž (5)

podme skor ja si chcem dat nemerany sprint :)))
peto009
Dátum registrácie: 20.12.2006, 22:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa peto009 »

Rodom napísal:podme skor ja si chcem dat nemerany sprint :)))
Preco nejdes na merany vo svojej kategorii........Bojis sa? :twisted:
mishenko
Dátum registrácie: 10.12.2006, 13:35
Garáž (1)

Príspevok od používateľa mishenko »

pajo jasne, ze si to pamatam. ty nie ?
Rodom
Garáž (5)

este som nesprintoval,tak si to chcem najprv skusit na neostro ;) ale uvazoval som aj nad meranym :)
peto009
Dátum registrácie: 20.12.2006, 22:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa peto009 »

Rodom napísal:este som nesprintoval,tak si to chcem najprv skusit na neostro ;) ale uvazoval som aj nad meranym :)
..........je to jednoduche.Prides na start.Ked da slecna pred tebou ruky hore zmacknes spojku a plyn na podlahu-zaradis jednotku.Ked slecna spusti ruky dole,pustis spojku a pevne drzis volant(bolo by vhodne ist rovno)Potom cakas az sa ti ozve omedzovac.Zaradis dvojku(plyn stale drzis na podlahe)Podalsom ohlase omedzovaca zaradis treti rychlostny stupen.No a tu uz zavisi od vykonu tvojho auta,ci zaradujes aj stvorku,alebo si uz v ciely.POZOR!VELMY DOLEZITE!Po prejdeni ciela dalej nazrychlovat!Tu po prvykrat pouzijes brzdu(pre tych,ktory ju pouzivaju pomenej-je to ten pedal nedzi spojkovu a plynom)
No,pekne si to nastuduj a mozes ist :D :D :D
matulo
HC Team
Dátum registrácie: 10.02.2007, 23:13
Garáž (3)

Príspevok od používateľa matulo »

peto009 napísal:..........je to jednoduche.Prides na start.Ked da slecna pred tebou ruky hore zmacknes spojku a plyn na podlahu-zaradis jednotku.Ked slecna spusti ruky dole,pustis spojku a pevne drzis volant(bolo by vhodne ist rovno)Potom cakas az sa ti ozve omedzovac.Zaradis dvojku(plyn stale drzis na podlahe)Podalsom ohlase omedzovaca zaradis treti rychlostny stupen.No a tu uz zavisi od vykonu tvojho auta,ci zaradujes aj stvorku,alebo si uz v ciely.POZOR!VELMY DOLEZITE!Po prejdeni ciela dalej nazrychlovat!Tu po prvykrat pouzijes brzdu(pre tych,ktory ju pouzivaju pomenej-je to ten pedal nedzi spojkovu a plynom)
peto, jednoduche-nejednoduche... na prvy krat to takmer naisto nejdes naplno... ani na druhy... ;) chce to par "skusobnych" pokusov...
Rodom
Garáž (5)

fdf

matulo napísal:
peto009 napísal:..........je to jednoduche.Prides na start.Ked da slecna pred tebou ruky hore zmacknes spojku a plyn na podlahu-zaradis jednotku.Ked slecna spusti ruky dole,pustis spojku a pevne drzis volant(bolo by vhodne ist rovno)Potom cakas az sa ti ozve omedzovac.Zaradis dvojku(plyn stale drzis na podlahe)Podalsom ohlase omedzovaca zaradis treti rychlostny stupen.No a tu uz zavisi od vykonu tvojho auta,ci zaradujes aj stvorku,alebo si uz v ciely.POZOR!VELMY DOLEZITE!Po prejdeni ciela dalej nazrychlovat!Tu po prvykrat pouzijes brzdu(pre tych,ktory ju pouzivaju pomenej-je to ten pedal nedzi spojkovu a plynom)
peto, jednoduche-nejednoduche... na prvy krat to takmer naisto nejdes naplno... ani na druhy... ;) chce to par "skusobnych" pokusov...
kokos dement zas niesom :D ale tak ako napisal matulo, proste to chcem skusit a nie na ostro, to az potom, ked uz mam vyhodit 3 kila,tak nech to stoji za to :)
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

tak to ti poradim takto...chod do mesta,,,na vatsie krozovatky a zastav tak aby si bol prvy a vedla teba nech zastavy bars co....kukni naneho 2-3x pridaj na plyn a kukni na semafor :D a uz len cakas na oranzovu :D a prax naberes hned :D len pozor na greenpeace :roll: :lol:
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zamknuté