teraz uz nebudem tak blbnut ako mynule... slubujeeeem...
no neviem ci niekomu prenecham korunku sprint king... asi si radsej vezmem zo sebou aj sliky...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
pa1ec napísal:teraz uz nebudem tak blbnut ako mynule... slubujeeeem...
no neviem ci niekomu prenecham korunku sprint king... asi si radsej vezmem zo sebou aj sliky...
zdravim hosi. no vyzera to na dobry termin, skusky mi zacinaju az o dva tyzdne po tomto termine, takze snad tento rok mi to uz vyjde a pridem vas vsetkych pretekarov vyfukat ...len neviem ci mam prist na mojej hondici alebo na driftej S13-ke, ved driftovy stroj ste tam este nemali, nie?
DeniZ napísal:zdravim hosi. no vyzera to na dobry termin, skusky mi zacinaju az o dva tyzdne po tomto termine, takze snad tento rok mi to uz vyjde a pridem vas vsetkych pretekarov vyfukat ...len neviem ci mam prist na mojej hondici alebo na driftej S13-ke, ved driftovy stroj ste tam este nemali, nie?
no ako sa to vezme bola tam 350Z ktora vydriftovala skalky po vsetkych autach navokol:D
peter.249 napísal:DENIZ...odkial vezmes Nissan Silviu???? inac opytaj sa majitela ci nechce nalepky NISMO....mam 2al 3 kusy dovezene...OK?
odkial vezmem silviu? mam ju doma...a nalepky by bodli, s bratom ju robime do drift stylu, zatial je nanej velke hlinikove kridlo, kovane kola rota style a akurat ju ideme striekat na bielo s carbonovou kapotou strechou a kufrom:)
mimochodom olusko no rad by som oba tieto stroje zobral ale skoda ze sa neviem rozpolit a sadnut do oboch:)