Satikk napísal:jj dialnica bude fajn...treba ist radsej skor aby sme si stihli aj niekde zastavit a dat kavu...pripadne ak niekto bude mat nejaky problem tak ho vyriesit...my sme napr minule riesili problem s chladenim a vyrabali sme v brne priamy vypinac na ovladanie chladicovej vrtule....inak cim skor pojdeme tym budu cesty prazdnejsie cize lepsie pre nas ako pre skupinu aut...aspon bude sranda a pekne videa...dufam ze rychlostny limit neni na 90 km/h
este sa mi nestalo ze by bola plna dialnica sobotu o osmej rano smerom na brno par kaminonov aut a to je vse
ok no ja len nahodou...casovy prehlad mozme mat nie? ci musime ist tak aby sme to len tak tak stihali? aj tak plany su plany nakoniec budeme radi ked sa zozbierame a vyrazime o pol 8
mimochodom, niekto tu spomenul, ze to zacina o 8ej..... ja ak sa nemylim tak v "uputavke" je napisane ze to zacina o 10ej....... tak kedy vlastne??
ono nam z bb, sa zide kazdych 30 minut k dobru
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Marek BB napísal:mimochodom, niekto tu spomenul, ze to zacina o 8ej..... ja ak sa nemylim tak v "uputavke" je napisane ze to zacina o 10ej....... tak kedy vlastne??
Od 10h chceme začít třeba volnýma sprintama a začít program ale letiště je otevřené už od 8h pro všechny
Marek BB napísal:mimochodom, niekto tu spomenul, ze to zacina o 8ej..... ja ak sa nemylim tak v "uputavke" je napisane ze to zacina o 10ej....... tak kedy vlastne??