no Tunerko...moze byt....toto by sa dalo do predu na lavu stranu a dozadu by som navrhol ten znak honda s japonskym pismom...hhmmmmm???????co vy nato??? musime to dohodnut.....inac znak honda by nemal chybat...
how how how chalani zarytý hondiak sa vrátil do BB
aj so svojim vysnívaným "coupatkom" : ale dosť H-nehy...
som rad chalani že ste sa pozbierali a veľmi rád prídem každý štvrtok pokiaľ nebudem v práci a budem "patriť medzi vás". A budem rád keď ma nejak zasvätíte do debaty aby som bol v obraze
Ps: Eko...verím že nás naše H-lásky spoja do zväzku priateľského
"čus"
pardon chalani aj ked som veeelmi chcel prist ale po zvazeni fin. situejšn a pocasia A 2ch zmien na mojom ofticku ktore budu prekvapko aj pre mna...som to odlozil...vsak sme mlady
begin 2006 civic sedan 93 + potom Civic Coupe 94 "my dream" now: Civic Coupe 96 6g
no to silne pochybujem lebo to auto ma nejaka baba uz som ju vela krat videl chodil som okolo nej na mojej civic nech si ma vsimne ze dame rec a to je daka piiiiip...... uplna igonoracia ako klapky na ociach ale cert nikdy nespi...
begin 2006 civic sedan 93 + potom Civic Coupe 94 "my dream" now: Civic Coupe 96 6g
dnes som pre zmenu videl nejaku blondinku v Prelude....zelenoseda metaliza...omaron skoda toto...inac som si myslel ze asi zena bude lebo mala kozusiny vnutri a este k tomu mala otvoreny poklop na nadrzi heh
peter.249 napísal:dnes som pre zmenu videl nejaku blondinku v Prelude....zelenoseda metaliza...omaron skoda toto...inac som si myslel ze asi zena bude lebo mala kozusiny vnutri a este k tomu mala otvoreny poklop na nadrzi heh
nebola ta preluda aj znizena nahodou? bo som ju aj ja uz videl..... ale soferoval chlap.... vyzeral dost hondofilny .... musime ho zlakat.....
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2