Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  stretnutie znamych ludi v BB :D

M&R
Zaslal: 09.03.2009, 19:59 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
nechcem byt moc od temy,ale ked to vam nevadi... Smile .
Honda ma turbo ,v acurach a kto vyskusa turbo tak uz atmo nechce,uz je to nuda,minimalny efekt,ziaden zazitok a to nehovorim o tom,ze s atmo aj ked od hondy moc nenarobis a ked hej tak zivotnost ide dole a stoji to peniaze a efekt minimalny..
Pri turbe za malo penazi,napriklad pri eve mozem mat o 80koni viac hocikedy a za malo penazi a co je najpodstatnejsie aj tych 80koni naviac realne vyuzijes omnoho lepsie,lebo prenos stvorkolky na cestu je uplne nieco ine.A to sa bavim o uz skoro 400konoch.

Zaslal: 09.03.2009, 20:00 Odpovedať s citátom
Založený: 13 apríl 2008 Príspevky: 2057 Bydlisko: Banská Bystrica 1997 Honda Civic
ked uz nemaju radi turbo mohli by zacat kompresorom na ctr a ats Razz

2Bera
Zaslal: 09.03.2009, 20:02 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
xtp napísal:

preto treba srpavit vlastnu ediciu auta ako mam ja Laughing tzv GE Laughing

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
M&R
Zaslal: 09.03.2009, 20:08 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
xtp napísal:

Jasne,ale stale tie jazdne vlastnosti pojdu skor dole ako hore .len vykon narastie...jazdne vlastnosti sa nezlepsia,skor naopak a potom naco to...jedine na sprinty,ale tam zase aj slabsia stvorkolka ma lepsiu trakciu a zrychlenie pri seriovych gumach.

Zaslal: 09.03.2009, 20:42 Odpovedať s citátom
Založený: 12 júl 2007 Príspevky: 227 Bydlisko: B.Bystrica
Majo&Rado napísal:
omaron napísal:
xtp napísal:
NISSAN power ! Cool

to co toto ... !!!! keby som bol admin vymazem ta celeho nie len s prispevkom Very Happy ty nissan jeden .....my love is honda

Admin ho nevymaze,lebo admin ma nissana Smile .

ale to ja velmi dobre viem, ved na Dobrej Nive 2008 som ho kuken Very Happy a pokial ide o ten rad, rád sa postavim do fronti xixi
AÁÁ obhajujes tu tvoje Evo...je to vsetko pravda to ti neberiem lebo vies co pises, no keby sme mi "chlapci" mali take moznosti ako ty tak dam ruku do ohna za to ze si zadovazime tiez nieco comu sa uz povie ze "auto"
Mi mame svojich milacikov ktori sa nam pacia a sme radi ze mame to co mame....aspon ja to tak vnimam
obhajte sa ak si niekto mysli nieco ine

Zaslal: 09.03.2009, 22:01 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
v podstate suhlasim s omaronom, kazdy podla moznosti.
to co pise majo je tiez pravda. suhlasim aj s tym ze turbo je nieco ine. ale mne sa zda vacsie potesenie ked mi motor taha aj bez turba. to turbo beriem ako isty doping pre motor. viac sa mi paci ked niekto postavi silny motor a je to atmosfera. jasny ze to nebude tahat ako turbo, ale kazdy ma predstavu ako vykon ho uspokoji. a najma na slovensku, kde sa to ani poriadne neda vyuzit...
je logicke ze atmo nikde nebude take ako turbo.
moj postoj k tomu je taky, ze aj ked turbo je lepsie a s tym suhlasim, honda sa mi paci preto lebo stavala, opakujem stavala motory s velmi slusnym vykonom, ktore tocili v porovnani s inymi nepredstavitelne otacky, pri stale udrzani akej takej zivotnosti motora.
to co robi honda teraz, k tomu sa nevyjadrujem. ta jej politika v europe je .... Sad

PS: raz som pocul vyjadrenie, ze dobry motor nepotrebuje turbo doping.... Smile
sorry za OT ale ked uz, no..... Smile

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
olusko
Zaslal: 09.03.2009, 22:05 Odpovedať s citátom
Založený: 01 jún 2008 Príspevky: 198 Bydlisko: Zvolen
Majo&Rado napísal:
hej,hej,papa trosku,ale ako jazdi,keby si sa vozil tak pochopis Smile ,je to iny level a keby som nechcel este nieco lepsie tak ho nepredavam.
Vsak pridem na zraz niekedy a mozes vyskusat Smile .

jeea dik,toto sa neda odmietnut a k tej rade Very Happy mne je fuk aka bude velka alebo dlha ,ked som prvy Very Happy haa haaaaaaaaaaaa Twisted Evil
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
peter.249
Zaslal: 10.03.2009, 19:14 Odpovedať s citátom
Založený: 01 október 2008 Príspevky: 218 2004 Honda Civic
Ja sa pripajam....a pridavam do radu Laughing v klude Ti dam za to co spalim..a este prihodim aj zato ze sa vobec preveziem...heh...co ty nato? Rolling Eyes

Pri nasich "smiesnych" vykonoch je nam 4x4 naprd skoro...a este by si to bralo stavu navyse...lebo je to permanentnee....napriklad velmi to chyba pri mazde 3 MPS kde je prenos takeho velkeho vykonu iba na jednu napravu nebezpecny...
Co sa tyka VTECu ...nema konkurenciu....iba jednu a to MIVEC....ine "klasicke motory" stoja za prd co sa tyka dynamiky...su jednoducho priemerne Confused
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
mendo
Zaslal: 10.03.2009, 23:10 Odpovedať s citátom
Založený: 18 december 2006 Príspevky: 357 1999 Honda Civic

akoby XTP povedal, vsak to je cervene Evo! Dufam ze som mu radost spravil:)
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
morloq
Zaslal: 11.03.2009, 1:01 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 1651 Bydlisko: Bratislava 2008 Honda Civic
Majo&Rado napísal:
...kto vyskusa turbo tak uz atmo nechce,uz je to nuda,minimalny efekt,ziaden zazitok

No par nas takych je, takych, co turbo vyskusali a stale maju radsej atmosferu. Nuda? Neblazni Smile...Ja sa plne stotoznujem s filozofiu Hondy, vykon nie je primarny zdroj zabavy a potesenia z jazdy (nebavime sa samozrejme o City alebo Jazze)

Majo&Rado napísal:
Pri turbe za malo penazi napriklad pri eve mozem mat o 80koni viac hocikedy ,
Svata pravda, je to jednoduchsie, vacsi efekt (z hladiska narastu vykonu) za podstatne menej penazi. Ale pre tych, o ktorych pisem vyssie to potrebne nie je Smile

M&R
Zaslal: 11.03.2009, 1:32 Odpovedať s citátom
Marek,asi si nezazil naozajstne peklo v turbe Smile ,atmo je nuda a poznam ta,tvoje jazdenie urcite nie je moc zabava Smile .Pod na babu a uvidis co je peklo v turbe...

A je jasne,ze pre tych o ktorych pises a je ich naozaj malo Smile nie je podstatne narast vykonu,lebo by ten vykon nevedeli ani preniest poriadne na cestu a ani vyuzit Smile .Proste z nudze robis cnost ,ale mas pravdu,naco vam je vykon ked aj tak ho tam tazko dostanete a vela to stoji a aj tak je vam zbytocny Smile kedze ho tazko prenesiete na cestu.
Preto som sa rozhodol ak silne auto tak jedine stvorkolku,inac to nema vyznam...

,ale myslim,ze sme dost od temy teda ked nechces prist na zraz a vsetkych presvedcit,ze vies co to neni nuda v atmosfere Smile Smile .

Zaslal: 11.03.2009, 8:40 Odpovedať s citátom
noo tak presne ako pises, pridte na zraz aj k nam a nech vyskusame co a ako sa sprava na ceste Smile

Zaslal: 11.03.2009, 9:12 Odpovedať s citátom
Založený: 27 apríl 2008 Príspevky: 786 Bydlisko: Banská Bystrica 1997 Honda Civic
fuhaaaaa tesim sa ze som 2hy v rade po oluskovi..(dufam ze bude evo po takej vahe este pojazdne:D)
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
omaron
Zaslal: 11.03.2009, 9:37 Odpovedať s citátom
neviem ci je spravne davat to sem ale celkom zaujimavy link ktory mozno potesi http://civic-eg.com/rimviewer/coupe_mod_advan.html a nieje to nic moc ale pomoze pri vybere aspon trochu org stranka je http://civic-eg.com/index.html

Zaslal: 11.03.2009, 10:17 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
tunerkoBB napísal:
fuhaaaaa tesim sa ze som 2hy v rade po oluskovi..(dufam ze bude evo po takej vahe este pojazdne:D)

ty si co vymyslas??? druhy som v rade ja. precitaj si prispevky Cool

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 21 z 60
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 58, 59, 60  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: