Zraz na Vychode - kedy najblizsie?

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

M@jk
Dátum registrácie: 08.03.2008, 20:46
Garáž (2)

Príspevok od používateľa M@jk »

MAT49 napísal:hmmm...konecne sa ozvali aj novy clenovia.... a potesila odozva aj z michaloviec... :D
No tak panstvo, to by bolo szuper ... AKCIÓ ...

Kde si dajo Michalovčania, chalani zo Zemplína a Pražák stretko a kde? Shellka je malá, tak navrhujem na parkovisku u TESCA, o kolkej to dáme. Mám dovolenku, tak sa mi nechce velmi skoro vstávať :lol: :lol: :lol:
joki H tune
Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29

Príspevok od používateľa joki H tune »

egress tak ty bez debaty ze tam budes :)...
Majk miesto a cas upresnime asi koncom mesiaca najskor aj ked navrhy mozme davat uz teraz...
Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!

Obrázok
phantom
Dátum registrácie: 28.09.2007, 11:04
Garáž (1)

Príspevok od používateľa phantom »

no 3,eho dojdeme domov a ak sa peto neozere doblba mohlo by dojt aj rko :lol: ,nechcem kecat do vetra ale radi by sme dosli a kde??co tak stare zname letisko v mysli??da sa tam aj posaliet ne??aj mensia hanba ak sa budem mat pohnut na tatovej kare :oops: ... tato a marek dojdete aj vy nie?mohlo by to vyjst aby sa uz zislo viac auticiek z hackom :D drzim palce.... banzai
M@jk
Garáž (2)

phantom napísal:no 3,eho dojdeme domov a ak sa peto neozere doblba mohlo by dojt aj rko :lol: ,nechcem kecat do vetra ale radi by sme dosli a kde??co tak stare zname letisko v mysli??da sa tam aj posaliet ne??aj mensia hanba ak sa budem mat pohnut na tatovej kare :oops: ... tato a marek dojdete aj vy nie?mohlo by to vyjst aby sa uz zislo viac auticiek z hackom :D drzim palce.... banzai
Ninja ... denji - no koněčně sa to tu prolomilo a urobíma československé stretko ... HONDÁÁÁÁÁ VTÉÉÉÉÉC. Idem na garáž pre auto, urobím JéDéeM blinkery a nové letné kolesa ... :D
joki H tune

Idem na garáž pre auto, urobím JéDéeM blinkery a nové letné kolesa ... Very Happy
Majk vacsina ludi ma auto V garazi a ty NA??? :lol: :lol:

Obrázok
infin1tty
Dátum registrácie: 27.12.2008, 12:44
Garáž (1)

tak ako s tym zrazom na vychode..

Príspevok od používateľa infin1tty »

ak by nahodou ten presov.. hala.. bola.. alebo nieco pri poprade.. dajte vediet.. pls..
PetoJDM01
Dátum registrácie: 05.01.2009, 8:06

Príspevok od používateľa PetoJDM01 »

Ja idem na parkovisko a urobim si z anglicaka DzejDijeM karu :D
MB2 & MA8 owner.
phantom
Garáž (1)

:lol: :lol: :lol: :lol:
tatoHP
Dátum registrácie: 12.11.2007, 20:44

re

Príspevok od používateľa tatoHP »

phantom,tato s marekom nemôžu nič sťubiť,lebo nevedia v akom stave bude auto a peši sa im isť nechce :D
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
M@jk
Garáž (2)

joki H tune napísal:Idem na garáž pre auto, urobím JéDéeM blinkery a nové letné kolesa ... Very Happy
Majk vacsina ludi ma auto V garazi a ty NA??? :lol: :lol:
No já som ho mal len vo Februáry u kamaráta, mi robil brzdy. Inako auto je v prevádzke a lá ALL SEASON ... takže v pohodě ... http://michal-duda.webovastranka.cz/ima ... Generation - možete pozerat ...
joki H tune

no tie nove "papucky"mu sadnu rozhodne viac ako tie predtym:)

Obrázok
phantom
Garáž (1)

no tak tak mas pravdu joki tie kolieska su krajsie ako tie co mal...a celkove sa mi tento model civicu najviac paci... ja saso ze som dal cervenu ciapocku prec :cry: no tato a marek su ticho ticho a naraz tam pristane stihacka... inak joki mas uz karu???
MAT49
Moderátor
Dátum registrácie: 25.10.2008, 13:27

Príspevok od používateľa MAT49 »

moja kára si tíško stojí v servise a pomaly ale isto sa blíži k záveru jej renovácie... ešte ani sám netuším ako vyzerá a bude vyzerať ale necham sa prekvapiť :D ešte take 3 tyzdne a možno sa už objaví nový JDM Civic na prešovských a košických uliciach....
M@jk
Garáž (2)

phantom napísal:no tak tak mas pravdu joki tie kolieska su krajsie ako tie co mal...a celkove sa mi tento model civicu najviac paci... ja saso ze som dal cervenu ciapocku prec :cry: no tato a marek su ticho ticho a naraz tam pristane stihacka... inak joki mas uz karu???
ĎAKUJEM, ĎAKUJEM A EŠTĚ RAZ ĎAKUJEM ... CHALANI ... SU PERFEKTNÉ NEZNIČENÉ ... jen 2 maly drobné odchylky ... dobre som vybral a kolegu s H-C.cz "obral" lebo ich mal na ACURA Intergra a jemu sa nepačily ... no teraz už len zadné lemy a lak a tyč vodenia ... a pohoda ... :lol: :lol: :lol:
joki H tune

phantom:nie auto zatial nemam co bohuzial...ale prisla neutesujuca situejsn ale vyzera ze novy vietor v plachtach tak verim ze sa co to zmeni a koncom roka by aj mohlo doma byt nejake seeriovee Vti:)...
a tato s marekom nepridu urcite jednak pocasie a druha vec auto...ale myslim ze napisu aj sami ak cosi:)

Obrázok
Napísať odpoveď