MAT49 napísal:hmmm...konecne sa ozvali aj novy clenovia.... a potesila odozva aj z michaloviec...
No tak panstvo, to by bolo szuper ... AKCIÓ ...
Kde si dajo Michalovčania, chalani zo Zemplína a Pražák stretko a kde? Shellka je malá, tak navrhujem na parkovisku u TESCA, o kolkej to dáme. Mám dovolenku, tak sa mi nechce velmi skoro vstávať
no 3,eho dojdeme domov a ak sa peto neozere doblba mohlo by dojt aj rko ,nechcem kecat do vetra ale radi by sme dosli a kde??co tak stare zname letisko v mysli??da sa tam aj posaliet ne??aj mensia hanba ak sa budem mat pohnut na tatovej kare ... tato a marek dojdete aj vy nie?mohlo by to vyjst aby sa uz zislo viac auticiek z hackom drzim palce.... banzai
phantom napísal:no 3,eho dojdeme domov a ak sa peto neozere doblba mohlo by dojt aj rko ,nechcem kecat do vetra ale radi by sme dosli a kde??co tak stare zname letisko v mysli??da sa tam aj posaliet ne??aj mensia hanba ak sa budem mat pohnut na tatovej kare ... tato a marek dojdete aj vy nie?mohlo by to vyjst aby sa uz zislo viac auticiek z hackom drzim palce.... banzai
Ninja ... denji - no koněčně sa to tu prolomilo a urobíma československé stretko ... HONDÁÁÁÁÁ VTÉÉÉÉÉC. Idem na garáž pre auto, urobím JéDéeM blinkery a nové letné kolesa ...
no tak tak mas pravdu joki tie kolieska su krajsie ako tie co mal...a celkove sa mi tento model civicu najviac paci... ja saso ze som dal cervenu ciapocku prec no tato a marek su ticho ticho a naraz tam pristane stihacka... inak joki mas uz karu???
moja kára si tíško stojí v servise a pomaly ale isto sa blíži k záveru jej renovácie... ešte ani sám netuším ako vyzerá a bude vyzerať ale necham sa prekvapiť ešte take 3 tyzdne a možno sa už objaví nový JDM Civic na prešovských a košických uliciach....
phantom napísal:no tak tak mas pravdu joki tie kolieska su krajsie ako tie co mal...a celkove sa mi tento model civicu najviac paci... ja saso ze som dal cervenu ciapocku prec no tato a marek su ticho ticho a naraz tam pristane stihacka... inak joki mas uz karu???
ĎAKUJEM, ĎAKUJEM A EŠTĚ RAZ ĎAKUJEM ... CHALANI ... SU PERFEKTNÉ NEZNIČENÉ ... jen 2 maly drobné odchylky ... dobre som vybral a kolegu s H-C.cz "obral" lebo ich mal na ACURA Intergra a jemu sa nepačily ... no teraz už len zadné lemy a lak a tyč vodenia ... a pohoda ...
phantom:nie auto zatial nemam co bohuzial...ale prisla neutesujuca situejsn ale vyzera ze novy vietor v plachtach tak verim ze sa co to zmeni a koncom roka by aj mohlo doma byt nejake seeriovee Vti:)...
a tato s marekom nepridu urcite jednak pocasie a druha vec auto...ale myslim ze napisu aj sami ak cosi:)