tunerkoBB napísal:fuhaaaaa tesim sa ze som 2hy v rade po oluskovi..(dufam ze bude evo po takej vahe este pojazdne:D)
ty si co vymyslas??? druhy som v rade ja. precitaj si prispevky
heh hadate sa ktory je v poradi a este neviete
1) ci sa to afticko dostavy
2) ci vobec sa vam vozit dovoli ale budem dufat ze ANO lebo aj ja by som rad vyskusal
begin 2006 civic sedan 93 + potom Civic Coupe 94 "my dream" now: Civic Coupe 96 6g
Bolo by prosim mozne dnes priniest nejake tie vizitky, ze by som zobral na hornu nitru? kona sa stretnutie? ved ako tak pozeram cez okno, tak ten sneh co tu pada azda to nemysli vazne, ved uz som chcel pomaly prezuvat a nie behat v takejto chumelici
Janko napísal:Bolo by prosim mozne dnes priniest nejake tie vizitky, ze by som zobral na hornu nitru? kona sa stretnutie? ved ako tak pozeram cez okno, tak ten sneh co tu pada azda to nemysli vazne, ved uz som chcel pomaly prezuvat a nie behat v takejto chumelici
ved toto, aj ja som chcel ze uz prezujem ale pockam kym naozaj nebude 10 stupnov, ale blizi sa blaznivy april tak neviem...
begin 2006 civic sedan 93 + potom Civic Coupe 94 "my dream" now: Civic Coupe 96 6g
no stacilo mi..... ....akoze skoda auta fakt. Ale takto v akcii som Audi este nevidel... >CVRK CVRK EKO FOREVER< Ale na obhajobu EKA zase treba uznat, ze aj my by sme boli mozno dostati..