|
Autor |
Správa |
|
pajo |
Zaslal: 15.05.2007, 7:28 |
|
|
Založený: 18 december 2006
|
mailom som v stvrtok objednaval pruziny weitec, v pondelok mi chlapik (tiez hondista) vola ze uz ich maju a ze posiela kurierom... dnes/zajtra by som ich mal dostat. oficialna dodacia doba 2 tyzdne, takze ma to velmi milo prekvapilo... okrem toho cena nie je vyssia ako priamo od vyrobcu alebo z weitec.cz (dokonca sa mi zda ze je nizsia, musim to pozriet |
|
|
Návrat hore |
|
mishenko |
Zaslal: 15.05.2007, 7:37 |
|
|
Založený: 10 december 2006
1995 Honda Civic |
Jasne, v tuningshope maju clenovia HK aj zlavy, akurat som volal s Mirom (chlapikom ) predvcerom, o velmi kratku dobu tu bude mat aj baner, aj my na jeho webe. |
|
|
Návrat hore |
|
pajo |
Zaslal: 15.05.2007, 7:47 |
|
|
Založený: 18 december 2006
|
hej, prave som pozeral mail, Miro P sa vola, takze to bude on |
|
|
Návrat hore |
|
mishenko |
Zaslal: 15.05.2007, 7:59 |
|
|
Založený: 10 december 2006
1995 Honda Civic |
No iny tam nie je, aj ked teraz ma uz aj dakeho obchodnika Robili sme mu komplet web (s bratom), o nejaku dobu bude pravdepodobne daco nove. Ja mu este priebezne robim reklamy do tlace (AT Magazin). Je to dobry chalan
Da sa s nim vzdy dohodnut a hlavne je ochotny dat nam, resp. vam zlavy na tovar ... |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|