Ja to berem ako hotovú vec, tak žadna ospravedlnenia. Ja mam dovolenku, a kedže v robote su velke zmeny, tak neviem ako to bude s odchodom, ale naplanovane dovolenky by maly ostat. No uvidime. VTEC ...
joki H tune napísal:Tato ak sa nic neposerka tak stihas:)sikovny si tak co...takze piateho sa vidimee...a donesiem aj nalepky
No super. Klubová nálepky po €2,- ??? Super, mal by doist aj FenixTV, tak uvidíme. Perfektné, dúfam, že mi stačí do Myšle jedna 2GB karta do fotaku .. hehe
ja sa pravdepodobne nezucastnim tohto zrazu lebo uz mam na dokoncenie 4dni a dnes mi este len dosli svetla z ameriky... a roboty je este dosta na aute... budem rad ked sa to stihne do sviatkov
joki H tune napísal:majk no predpokladam ze sa to da niekedy v obednajsich hodinach ako vzdy...okolo 12tej na letisku...cca..
Verko:ze vahas dovez to male japonske..bez debaty:)
Tak tu je to napísané ... hehe
A chalani, kukam na predpoved a ma byt super počasie - 21´C a jasno na východze ...
Takze davam do povedomia este raz datum a cas zrazu...datum 5.april 2009 a cas presovcata o 11:00 pri Mestskej hale...pockame sa polhodku cca a potom odjazd do Mysle...predpokladany prichod okolo pol jednej pocitam...Takze vidime sa tam..Adie