Dobra Niva. 3.Maja! 10.30 pred Tesco v BB, 11.00 LIDL v ZV
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
znovu opakujem nic vazne sa tu neriesi. len som sa chcel drzat toho co sme sa dohodli!Majo&Rado napísal:Drzim palce,nech Vam teda pride dost honda nenudite sa .
Zraz je o zabave,netreba to brat moc vazne,ale vas zraz,vase rozhodnutia.
a rumy, vsak ty vies ze mozes. dik za podrypnutie.
vo stvrtok dam ghalanom cislo na chlapa s letiskom a dorieste to. uz ma presla chut. nakoniec som tu ja ten najhorsi
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
CRV RD1 B20Z
Prave tymto si to zase dokazal,ze to myslis moc vazne.Marek BB napísal:znovu opakujem nic vazne sa tu neriesi. len som sa chcel drzat toho co sme sa dohodli!Majo&Rado napísal:Drzim palce,nech Vam teda pride dost honda nenudite sa .
vo stvrtok dam ghalanom cislo na chlapa s letiskom a dorieste to. uz ma presla chut. nakoniec som tu ja ten najhorsi
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
myslis? ok.. ja uz neriesimMajo&Rado napísal:Prave tymto si to zase dokazal,ze to myslis moc vazne.Marek BB napísal:znovu opakujem nic vazne sa tu neriesi. len som sa chcel drzat toho co sme sa dohodli!Majo&Rado napísal:Drzim palce,nech Vam teda pride dost honda nenudite sa .
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
CRV RD1 B20Z
Podla mna ide o jedine,aby bolo dobre,aby vas-nas prislo dost,bola zabava,vyslo pocasie,nic sa nikomu nestalo a prezili ste pekny den.
Ak to takto skoro vzdavas kvoli blbosti tak potom by si nemohol organizovat nic vacsie,lebo by si to psychicky nezvladol ked toto ta tak rozhadze,ze sa chces na to vykaslat
,pekne sa do toho pusti,robis to pre niekoho,nie pre to aby to bolo len podla tvojich predstav
.
Ak to takto skoro vzdavas kvoli blbosti tak potom by si nemohol organizovat nic vacsie,lebo by si to psychicky nezvladol ked toto ta tak rozhadze,ze sa chces na to vykaslat
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
mozno mas pravdu. mozno nie som ten spravny na organizaciu niecoho takeho. moj hlavny zamer bol, aby sme aj mi pripravili nieco. kedze my chodime na vase zrazy, tak ze aj my nieco urobime pre vas.Majo&Rado napísal:Podla mna ide o jedine,aby bolo dobre,aby vas-nas prislo dost,bola zabava,vyslo pocasie,nic sa nikomu nestalo a prezili ste pekny den.
Ak to takto skoro vzdavas kvoli blbosti tak potom by si nemohol organizovat nic vacsie,lebo by si to psychicky nezvladol ked toto ta tak rozhadze,ze sa chces na to vykaslat,pekne sa do toho pusti,robis to pre niekoho,nie pre to aby to bolo len podla tvojich predstav
.
nie ze ma to rozhadze, skor ma nepotesi taka vec, ze clovek sa snazi a potom si tu iny z neho robia srandu ze to berie az prilis vazne a tak.
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
CRV RD1 B20Z
ja si z teba nerobim srandu,ja pisem ako to je,dalsi dokaz toho aky si citlivy.
Tak sa snaz aj nieco spravit,nie len pisat ako sa chces snazit,si sa chcel snazit a potom nezmyselne sa na to vykaslat
Keby sme boli vsetci taki citlivi tak nic nie je.
My tiez mozeme napisat,ze kasleme na meeting,lebo..,lebo..,lebo... a ver,ze su to ine problemy,ale budeme sa snazit ho aj spravit aj ked zosedivieme a asi nas to bude aj nieco stat.
Podme k teme,ak chces nieco pre niekoho spravit tak je to pre niekoho a nemusi to byt len podla tvojich predstav,lebo je to pre niekoho
.a cim viac spokojnych ludi tym lepsie si myslim,vsak to chces robit pre nich .
Kaslime na to,pustite sa do toho a vidime sa
.
Tak sa snaz aj nieco spravit,nie len pisat ako sa chces snazit,si sa chcel snazit a potom nezmyselne sa na to vykaslat
My tiez mozeme napisat,ze kasleme na meeting,lebo..,lebo..,lebo... a ver,ze su to ine problemy,ale budeme sa snazit ho aj spravit aj ked zosedivieme a asi nas to bude aj nieco stat.
Podme k teme,ak chces nieco pre niekoho spravit tak je to pre niekoho a nemusi to byt len podla tvojich predstav,lebo je to pre niekoho
Kaslime na to,pustite sa do toho a vidime sa
ok, ok.... ze by som bol citlivy? hmmmm.... mozno aj hej, ale vies ako na to letia baby??Majo&Rado napísal:ja si z teba nerobim srandu,ja pisem ako to je,dalsi dokaz toho aky si citlivy.
Podme k teme,ak chces nieco pre niekoho spravit tak je to pre niekoho a nemusi to byt len podla tvojich predstav,lebo je to pre niekoho.a cim viac spokojnych ludi tym lepsie si myslim,vsak to chces robit pre nich .
Kaslime na to,pustite sa do toho a vidime sa.
ano, nechajme to uz tak, dost bolo....
Ps: ja som temu zalozil, ale ako uz od zaciatku tvrdim, neorganizujem to len ja.. ale cela honda mafia z bb
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
CRV RD1 B20Z
konecne moj clovekpatrick napísal:Pocuj chalanisko teraz sa do toho pekne obuj a sprav taky zraz na ktory Blavaci len tak nezabudnuA mas pravdu ked to ma byt Honda zraz tak nech tam su len hondy pri najhorsom par inych japonskych znaciek...
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
CRV RD1 B20Z
marek kedze som to ja organizoval pred rokom tiez som si myslel ze to bude narocne..a nakoniec vidis boli pri mne hondaci co mi pomohli atd.. takze to neries.. ani ze das cislo..atd... pozri ja som som sa obul do honda & mazda zrazu a tiez si mozem povedat teraz sa stym serkam a nakoniec nic stoho nebude alebo bude mala ucast ale nevadii ide oto ze som sa pokusil..a ze par ludi prislo sa aj takto spoznat..a tymto chcem povedat ak nieco tak ja ti rad pomozem.. mam pocit ze sa ti tiez zda ..ze tento zraz nebude o honde alebo nieco podobne atd.. ludia pridu boli aj minuly rok a bolo super pridu aj teraz.. vsak uz len ked my z BB prideme tak nas bude dost... a ostatny sa pridaju...
ok, uz to neriesme.. zacalo to vsetko tym, ze som sa vyjadril ze sme chceli len honda zraz a nie pozyvat tu dalsi klub. potom mi tu ten kto navrhol tuto vec napisal ze to berem vazne a zacala sa tu riesit moja osoba.
myslim ze sme sa dostali do uplne inej roviny ako by bolo treba. ja som ten zraz chcel robit a aj chcem, takze uz tu nie je co riesit a staci.
podme tu uz diskutovat radsej len o konkretnej organizacii, ucasti, popripade navrhoch atd...
o veciach ktore sem patria..... suhlas?
myslim ze sme sa dostali do uplne inej roviny ako by bolo treba. ja som ten zraz chcel robit a aj chcem, takze uz tu nie je co riesit a staci.
podme tu uz diskutovat radsej len o konkretnej organizacii, ucasti, popripade navrhoch atd...
o veciach ktore sem patria..... suhlas?
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
CRV RD1 B20Z
Nezvladal som precitat vsetko, som chory
, ale som toho nazoru, ze sme sa dohodli na HONDA zraze (jasne ze pride par inych aut) ale ked dojde iny klub uz to nebude take "romanticke"
. Nam v podstate islo o to sa spoznat, lebo vsetci sa tu pozname len po nete. Netvrdim, ze sa nemoze spravit zraz potom pre mna aj s fiatom, ale toto bolo planovane ako spoznavaci zajazd
HOWK 
AHcTT
Fiat Power!
Fiat Power!