Zraz na Vychode - kedy najblizsie?
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Ked tak pozeram na totu Ľufu co mas na obrazkuu.... nevem, ci sa oplati sutazittMAT49 napísal:hmmm teda...konecne nejaka nova odozva... uz som myslel ze mladi chalani na peknych hondickach z Presova nevedia ze existuje daco take ako HONDACLUB... Joki ma pravdu...teba uz poznam podla vyfuku aj ja...ale pockaj v lete...dame sutaz komu lepsie bude prdiet vyfuk...chysatam sa dat douubleAmriel napísal:Cize o 11:00 Mestska halaa...?Dojdem aj ja.Prvykrat. Tak zajtraa
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
-
joki H tune
-
joki H tune
-
joki H tune
Ja som bol vcera na oslave v Kosickom Klecenove kde ide hlavny tah do MI a bol som vtedy na balkone a ha koho som nevidel ...Majk si to prdel hore Dargovom
Toto vyzera na jeden vazny zraz a my mame spinave auto bo vcera sme nosili ludi na oslavu a ta tak sme museli sem tam dat Rally jízdu po okreskach ...no ale nic este na pumpe umyjem snad

Pripominam,ze Kosicania maju stretko na Jazere na Lukoil cca o 12:00 kde cakame Presovcanov a ideme potom v kolone smer Mysla.
Toto vyzera na jeden vazny zraz a my mame spinave auto bo vcera sme nosili ludi na oslavu a ta tak sme museli sem tam dat Rally jízdu po okreskach ...no ale nic este na pumpe umyjem snad
Pripominam,ze Kosicania maju stretko na Jazere na Lukoil cca o 12:00 kde cakame Presovcanov a ideme potom v kolone smer Mysla.
MB2 & MA8 owner.
-
joki H tune
Hodinu pred "zaciatkom"zrazu objasnim preco som chcel aby doslo co najviac ludi,kamaratov a znamych...ja totiz 10teho odchadzam do zahranicia a vyzera to tak ze na hodne dlho...to jest par rockov urcite...to znamena ze toto dnes je moja posledna akcia,posledne stretko na Slovensku kde mozem vidiet kamosov a zname tvare,ale aj nezname...Preto sa hrozne tesim koho uvidim alebo spoznam a verim ze sa budeme dnes veelmo dobre bavit,ovsem ostatne ako po minule akcie...inac pocasie sa mi podarilo vybavit excelentne takze nalestit kary a hajde do Mysle...see you soon boys 
Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!