|
Autor |
Správa |
|
Peterrr |
Zaslal: 14.11.2008, 8:24 |
|
|
Založený: 31 júl 2007
|
No túto firmu som spoznal asi pred cca. 1,5 mesiacom.
Ja osobne mám s ňou zlé skúsenosti robia tam skutočne neschopný ľudia, ktorý pravdepodobne to čo človek pošle mailom ani nečítajú až pokiaľ im nezavoláte alebo tam neprídete osobne spočiatku privetivý na prvý pohľad obetavý ľudia neskôr už im do smiechu nebolo.
Objednával som odtiaľ športový filter.
A aké sú tie mínusy:
- objednal som si telefonicky filter, aby nevznikli komplikácie poslal som v ten istý deň presné parametre auta a veľkosť filtra s ilustračnú foto im na mail,
- reakcia na mail neskorá, objednávku zaevidovali až po viac ako 10 dňoch a to preto, že som im už znova volal a posielal mail ina by to ani neurobili,
- čakacia doba na tovar mala byť 1 mesiac kedže tovar nemali na sklade,
- odozva od nich nulová, znovu som volal a zrazu na druhý deň prišiel filter,
- filter ktorý mi prišiel bol na Daewoo sfleku som im volal kde vyhrabali, že mám daewo išlo o Sprintfilter (Supercompetition),
- po rozhovore snimi sme sa dohodli, že mi pošlú na druhý deň už správny ale bavlnený keďže by som musel znova čakať,
- na druhý deň som zistil to, že mi poslali znovu filter na daewoo, čo ma už fakt nasralo po dlhom rozhovore s vysokym tónom som im šiel odfotiť môj origo filter v porovnaní s tým, čo mi poslali,
- na filtri bola značka a nejaké čísla a zrazu im svitlo, že nech nadiktujem čísla odtiaľ a zrazu hľa sa ospravedlňovali a to musíte mať moooc bujnú fantáziu aby ste na to prišli, že sa Vám ospravedlňujú a toto odhalilo aj to aký experti tam robia nakoniec ten filter skrz ktorý som mal také opletačky mali na sklade zbytočne som čakal a mal toľko problémov no keď tam majú bordel.
A konečne mi prišiel ten filter správne do tretice všetko dobré ZDAR.
No a další ich záder chyba sa stala u mňa ako oni nemajú asi svedomie keby toto viem tak im nevrátim ten filter nechcú mi zaplatiť výdaje spojené s prepravou. Tak ja im dám cez 5000 a oni mi nevrátia prepravné. Samé výhovorky mali, pritom kompletne všetky info o aute ešte aj foto s parametrami filtra ktorá je pravdivá no oni tvrdia opak. Jako sorry, že som drzí ale keby nie sú zo Zvolena tak tam prídem a sfleku idem za vedúcim, že akých neschopných ľudí tam majú v Pondelok volám ich vedúcemu. Odtiaľ potial. Už bolo dosť odpúštania mne neodpustí v obchode 5sk nikto tak ja im neodpustím hento. Ešte mi povie, že zlá fotka ona asi nevie co je to obdĺžnik a čo štvorec. Banda vy.... |
_________________ Vsetko velke je pekne |
|
Návrat hore |
|
boriss |
Zaslal: 05.04.2009, 23:23 |
|
|
Založený: 29 január 2008
2004 Honda Accord |
Od tejto firmy som bral uz zopar dielov, ale na pobocke v Prievidzi. Ked nieco potrebujem, zvyknem im doobeda zavolat, a poobede si idem preto. Zatial som bol spokojny aj s vybavenim, aj s cenami. Ako asi vsade ide o to, na koho clovek natrafi.. |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|