Autor |
Správa |
|
M&R |
Zaslal: 11.04.2009, 11:04 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Chalani,omylom som tu temu o lakosovi celu vymazal z databazy tak ju skusim aspon skopirovat nejako sem : co sa pisalo.
solty:
chlapci, dajte mi kontakt na nejakeho dobreho lakosa v Bratislave, potrebujem dat do farby kridlo, ktore sa mi tu povaluje. V zakladnej farbe uz je.
majo&rado:
Ja poznam podla mna najlepsieho .
www.x-dream.sk
solty:
diki a viec co cca pyta za jeden diel ?
Amateo:
X-drem je super. Jany vie co robi, jedine za moj lak by som mu "ruky dolamal"
Majo&Rado:
Co sa stalo?
Zial neviem cenu,ale su lacni na to aki su dobri .
Solty:
Preco ruky dolamal? Tak teraz som na rozpakoch, ci tam ist alebo nie, lebo som chcel aby mi pomohli aj s nahodenim toho kridla
Pa1ec:
kludne tam chod... mne robili komplet zadne lemy aj s lakovanim a spravili to super... akurat si na to budes musiet teraz trosku dlhsie pockat, bo nakolko maju aj pneuservis a teraz ludia saleju s prezuvanim, tak im to zabija vetsinu casu...
solty:
No zrovna mi pisal Johny na mail, ze to mam priniest, streknu mi to za 66 Eciek, co sa mi lubi a nahodia zadarmo k tomu.
Zatial dik za tip, ak to bude fakt taka kvalita, o akej si pisal, tak budem moc spokojny.
Majo&Rado:
Daj potom vediet ako...,kludne mu spomen,ze si z HondaClubu.
Inac teraz tam robia dva pekne Honda kusky,coupe s integra motorom a CRX s nejakym" ladenym" motorom a donedavna tam mal aj auto palecek,mu tam montovali nieco do auta .
Rozmyslam,ze by sme toto mohli aj preklopit do B/W temy,
Pa1ec:
ja by som radsej este pockal ako sa nam tu vyjady, podla mna dalsi spokojny zakaznik...
btw potom kukni ta toho golfa jaku ma peknu farbu... keby nestala tolko asik by som to hodil na kupaka... . |
Naposledy upravil M&R dňa 02.10.2009, 14:22, celkom upravené 1 krát. _________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
solty |
Zaslal: 11.04.2009, 11:12 |
|
|
Obmedzený prístup (ban)
Založený: 27 august 2007
2006 Honda Civic |
sikula |
|
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 11.04.2009, 12:24 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
ze trosku reklamy nezaskodi... |
_________________ ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 11.04.2009, 12:32 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
...skor a nazory a skusenosti,prave preto som to sem dal.
Ako dobre vies aj ty Palecek Janko nepotrebuje reklamu,nestiha ani to co ma urobit a cim viac roboty bude mat tym na nas bude mat menej casu .
On nepotrebuje reklamu .
Pytal sa na dobreho lakosa,poznas lepsieho? |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
solty |
Zaslal: 11.04.2009, 12:37 |
|
|
Obmedzený prístup (ban)
Založený: 27 august 2007
2006 Honda Civic |
No ja som sa pytal preto, lebo co som mal dobreho lakosa v byvalej prevadzke CMC na Racianskej, tak to zrusili niekedy minuly rok alebo zaciakom tohoto a mam prd..... Tak dufam, ze toto bude moj novy lakos |
|
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 27.04.2009, 19:55 |
|
|
2005 Honda Civic |
pokial nebudes otravovat kazdy tyzden... |
NO
|
|
Návrat hore |
|
amateo |
Zaslal: 08.05.2009, 8:02 |
|
|
Založený: 12 marec 2007
1998 Honda Civic Coupe |
Ked raz uvidite nazivo moj lak, tak zistite, preco by som ruky lamal. No bohuzial aj majster tesar sa utne. V tomto pripade prave pri mojom aute. No na druhu stranu sme sa dohodli na "odskodnom"
Inak Janyho odporucam |
_________________ I hate fibreglass bumpers, stickers and loud exhausts. |
|
Návrat hore |
|
DadAN |
Zaslal: 08.05.2009, 9:28 |
|
|
Založený: 04 január 2007
2006 Honda City |
amateo napísal: Ked raz uvidite nazivo moj lak, tak zistite, preco by som ruky lamal. No bohuzial aj majster tesar sa utne. V tomto pripade prave pri mojom aute. No na druhu stranu sme sa dohodli na "odskodnom"
Inak Janyho odporucam
hm co sa stalo? |
_________________ 4000 RPM? -kde ini este len zacinaju my uz sme skoncili Turbo POWER!! |
|
Návrat hore |
|
beastie |
Zaslal: 12.05.2009, 12:45 |
|
|
Založený: 12 máj 2009
|
x-dream mozem len odporucit. aj ked tiez niesom spokojny so svojim lakom ale to je asi dan za priatelstvo... staci to len zalestit, co janka caka ako dalsia uloha, ked konecne umyjem svoju karu.
inac, vyssie spominane hondy... ta crx je stale este nekonecny pribeh, ale civica coupe by uz mali mat poskladaneho. minuly tyzden som to videl po lakovani... sanka dole. dnes si ho idem obzriet.
ak hladate vyborneho lakosa a sikovny servis, jednoznacne x-dream. prijemny kolektiv, seriozny pristup, na nase pomery velmi dobre ceny... |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 16.05.2009, 11:58 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
beastie napísal: x-dream mozem len odporucit. aj ked tiez niesom spokojny so svojim lakom ale to je asi dan za priatelstvo... staci to len zalestit, co janka caka ako dalsia uloha, ked konecne umyjem svoju karu.
inac, vyssie spominane hondy... ta crx je stale este nekonecny pribeh, ale civica coupe by uz mali mat poskladaneho. minuly tyzden som to videl po lakovani... sanka dole. dnes si ho idem obzriet.
ak hladate vyborneho lakosa a sikovny servis, jednoznacne x-dream. prijemny kolektiv, seriozny pristup, na nase pomery velmi dobre ceny...
Beastie,aj tvoju pracu by sme mohli hodnotit ,dik za x-dream baner v netradicnom rozmere na jednu nemenovanu stranku.
Na ten civic coupe s integra motorom sa tesim aj ja,tu su nejake foto tak na rychlo fotene:
|
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 16.05.2009, 14:54 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
hmmm biela... |
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 16.05.2009, 14:57 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Biela perlet,vsak vlastne je to oproti tebe 2b.kusok od tvojej roboty. |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 16.05.2009, 14:59 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
M&R napísal: Biela perlet,vsak vlastne je to oproti tebe 2b.kusok od tvojej roboty.
viem asi kde |
Návrat hore |
|
Performance |
Zaslal: 16.05.2009, 19:50 |
|
|
Moderátor
Založený: 28 jún 2007
1996 Honda Civic Coupe |
uf tá biela je proste mňam mňam, aj ja chcem |
_________________ coupe EJ6 /// CRV RE6
|
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 15.06.2009, 21:51 |
|
|
2005 Honda Civic |
majo a to kto ti dovolil fotit tam moje auto... tak ja ze na karat dojdem v novom fraku a ty takyto unik informacii... |
NO
|
|
Návrat hore |
|
|