Caute manici
Nemate chut na vecernu kofolu? cca 19:00 Marlon Pub (Komarnicka ulica, Ruzinov - cez cestu oproti Zimnemu stadionu. Prijazd z Herlianskej ulice. Odbocit pri zltej pumpe a potom na koniec ulice).
Je tam fajn posedenie, da sa dobre najest. Sice trosku menej miesta na parkovanie, ale nejak sa potlacime
hehe.tak to sa strasne ospravedlnujem ale nejako som si vsugeroval do hlavy ze sa mame stretnut pred batidou.naozaj sorry.dufam ze nabuduce to neposerem.
vsak preto bola vybrata batida na taketo stretnutia,to nie je,ze to ma niekto pod domom tak sa tam stretavame,ale je to preto,ze sa tam zmesti vela aut na parkovisko,viac miesta v nutri,cez vikend tam byvali a byvaju akcie na jedlo a je to skoro v strede mesta teda rovnako pre kazdeho,myslene tak aby sa niekto z ineho konca mesta nemusel trepat niekam inam na iny koniec mesta len preto,ze niekto ma niekde oblubeny podnik.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
uz sme dost od temy,ale mozno by bolo fajn,keby si si to aj tam v tych temach precital a cital,bol by si v obraze,neda sa vsetko a kazdemu osobitne vysvetlovat.
Ikea mala byt a asi aj bude na zraz,tak ste si odhlasovali,nie na kofolu,posediet.. a do batidy sa zacalo v stvrtky chodit aj kvoli pocasiu,zime,malokomu sa chcelo vystavat v zime,dazdi pri aute,radsej sa najest,na caj a podobne.
Do batidy chodime v pravidelno nepravidelnych intervaloch posediet,pokecat v soboty vecer a odtial pred danubiu(mc donalds)na"tuning"zraz.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.