HMT napísal:pajo alebo ostatni:
Aka je max. lehota dodania z olejposta.sk ??
Dik..
Mne prisiel olej za 8 dni. Zadal som si dobierku postou, ale priniesol mi to osobne domov zamestnanec, co robi roznasku. Trosku ma to udivilo, ale hlavne, ze olej prisiel a este aj lacnejsie .
ja tiez max. spokojnost.Aj filtre sa oplati kupovat napr. palivovy 350sk inde cca 800 a v honde hodne ponad liter. tak isto aj pelovy je lacnejsi ale len o neakych 150sk.
vatak napísal:tie ceny tu vyzeraju ozaj super .potrebujem pelovy filter moze mi niekto prosim poradit aky typ pojde do Accorda 2.0iTD r.v.1997 maju to tam cislovane len podal typov a nerad by som objednal daku hlupost vdaka za odpovede.
musis si na stranke vyrobcu filtra najst podla typu-tam zistis kod a potom si kod vyhladas v ceniku a je to. Odkazy na vyrobcov mas na tej stranke
ja objednávam z tej stránky, tiež majú super ceny olejov, v ponuke sú aj filtre MANN. Radšej dám do auta kvalitné filtre , ako nejakú neznámu značku. Na filtroch sa neoplatí šetriť.
prave som si pozeral ceny olejom na olejposte a skoro mi sanka padla. Ja som teraz kupoval v kamennom obchode 4L valvoline za 950SK a na olejposte ho maju za 1390!!!!
uplne sa degradovali....