Na poslednom zraze v Mysli padla taka otazka kde a kedy bude zase najblizsi zraz na vychode... Kedze JOKI nam odcestoval dovolim si aj s vasou pomocou naplanovat nejake stretnutie... Kedze leto sa nam pomaly blizi a teplota sa vonku splha napadlo ma zrobit zraz na DOMASI a to v case ked este budu vsetci doma..lebo v lete sa kazdy rozbehne po dovolenkach do sveta atd... Takze davam navrh: DOMASA, 29.,30.,31. MAJ ...snad bude tplo a bude sa dat aj okupat Dali by sme este na vopred dohodnutom mieste stretko a sli by sme v kolone az na DOMASU....
Dobrý večer pánové, konečne som sa dostal k internetu - cez mobil. Stále som na východě. Mal som veľa roboty na aute (milion vecí).
No super akcia, už si Vás "dávám do kopy a aj do hlavy", ste super partia. Rád som Vás zpoznal. Fotky su už pripravené na upload, žial bohu, to urobím až v Prahe aj s videom.
Takže díky a budem tu opat asi až od Pondelka.
Tak Domaša je super napad. Ja pridem na vychod 28.6. po našom velkom HONDAyi. A budem asi až do 11.7., takze to asi nebude nic z toho, co urobit dajako stretko v Michalovciach alebo na Šírave a popit tam??? Koliba čo??? Aj baby zo sebou tanec, čo?
No prave neviem,kedze Joki odcestoval a on to mal na starosti,ale uz sa to riesi,cize nemal by byt problem,proste normalne posleme do Prahy ak bude treba
PetoJDM01 napísal:No prave neviem,kedze Joki odcestoval a on to mal na starosti,ale uz sa to riesi,cize nemal by byt problem,proste normalne posleme do Prahy ak bude treba
Netreba, lebo to by som sa uchudil o možnost sa s Vami opat stretnut, len neviem, kedy urobíte stretko, lebo ja pridem na Východ 28.6., a 4.7. máme vesele, takže jedine v Piatok 10.7., co vy na to???
No uvidime,chalani teraz nieco planuju na domasi tak uvidime,ja som za lebo ja sa pravdepodobne Domasi nezucastnim tak mne 10.7 vyhovuje,akurat uz budem mat prazdniny a budem si uzivat
PetoJDM01 napísal:No uvidime,chalani teraz nieco planuju na domasi tak uvidime,ja som za lebo ja sa pravdepodobne Domasi nezucastnim tak mne 10.7 vyhovuje,akurat uz budem mat prazdniny a budem si uzivat
No já dovolenku, to tej doby budem mat predný flip a dajaké drobnosti.