pavel a ty mas odkial ze moje cisielko??? ha a inac neviem ti stym pomoct co si chcel to len keby som ja chcel ale takto pre druhyh to vraj nem da sa ako inac hondicka slape ako ma???
begin 2006 civic sedan 93 + potom Civic Coupe 94 "my dream" now: Civic Coupe 96 6g
omaron napísal:pavel a ty mas odkial ze moje cisielko??? ha a inac neviem ti stym pomoct co si chcel to len keby som ja chcel ale takto pre druhyh to vraj nem da sa ako inac hondicka slape ako ma???
Kecal som s xtp na ICQ a len tak mimochodom som si spomenul, ako si ten preukaz vytahoval na kofole tak ma to napadlo... inak uz som to vybavil, ale zabil som tam cely den
Inak auto slape paradne, chyba tomu sice trocha ten krutiaci moment dieslov, ale taha to krasne a plynule ... a ako som xtp spominal, ked sa pri 4800 zapne ivtec tak to reve ako rozzurena kosacka
noo jo to ten v-tec a VTI su veci co sa mi velmi pacia na hondach a inac dnes som ta videl a moja draha ta ohodnotila ze keby si bol cierna tak ako pohrebat ale ze inac s predu velmi pekne
begin 2006 civic sedan 93 + potom Civic Coupe 94 "my dream" now: Civic Coupe 96 6g
Omaron...ja Ti dam pohrebaka....to bol ten starsi accord....to veru..ale tento je stylovy sportovy kombik....inac truhlu by si tam asi nedal.... naco truhla....ked sa nechas spalit..urnu odveziem aj na babete
peter.249 napísal:Omaron...ja Ti dam pohrebaka....to bol ten starsi accord....to veru..ale tento je stylovy sportovy kombik....inac truhlu by si tam asi nedal.... naco truhla....ked sa nechas spalit..urnu odveziem aj na babete
Heh no do Accorda sa vojde tak polovica truhly mozno, to je kombik robeny na dizajn a nie na priestor ... ale v pripade zaujmu dohodnem susedov Mercedes R500, to bude stylove vozenie truhly a zmestia sa tam urcite dve