stretnutie znamych ludi v BB :D

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

omaron
Dátum registrácie: 12.07.2007, 17:43
Garáž (1)

Príspevok od používateľa omaron »

Olusko teba opekačky dáko chytili :D ale musím ťa sklamať podla predpovedi ma byť škaredo zamračené možno aj pršať noo a kto všetko by vlastne išiel...?
begin 2006 civic sedan 93 + potom Civic Coupe 94 "my dream" :) now: Civic Coupe 96 6g
omaron
Garáž (1)

Marek BB napísal:
omaron napísal:Aaa inac chalani napiste mi sem ci sa niekto ale seriozne chysta so Vyškova ja by som tam rad isiel aj s priatelkou a este niekym
my sme na vyskove uz seriozne dohodnuty asi tak mesiac :D ....... minimalne 3 auta z bb ideme: ja, olusko, xtp..... hadam sa niekto este prida
A ja s Deniskou sa k niekomu do auta zmestíme?
begin 2006 civic sedan 93 + potom Civic Coupe 94 "my dream" :) now: Civic Coupe 96 6g
pavel
Dátum registrácie: 19.03.2009, 21:02
Garáž (1)

Zraz

Príspevok od používateľa pavel »

Caute, vo stvrtok bol meeting pred Tescom? Ja som to nejako nestihal... dufam, ze tento tyzden sa podari zastavit :(

Inak dnes okolo 21:00 na mna blikal cerveny Civic na foncorde, az v spatakoch som si vsimol ze je to Honda ... dobre ti to svieti :shock:
Používateľov profilový obrázok
xtp
Dátum registrácie: 13.04.2008, 22:44
Garáž (1)

Príspevok od používateľa xtp »

hehe dakujem, pekne som ti zablikal :D pocuj palo daj cislo na teba, nemal som sa ti ako ozvat, inak by som ti volal za stvrtok ...
AHcTT
Fiat Power!
pavel
Garáž (1)

xtp napísal:hehe dakujem, pekne som ti zablikal :D pocuj palo daj cislo na teba, nemal som sa ti ako ozvat, inak by som ti volal za stvrtok ...
Hodil som ti to do mailu....
omaron
Garáž (1)

pavel a ty mas odkial ze moje cisielko??? ha a inac neviem ti stym pomoct co si chcel to len keby som ja chcel ale takto pre druhyh to vraj nem da sa :( ako inac hondicka slape ako ma???
pavel
Garáž (1)

omaron napísal:pavel a ty mas odkial ze moje cisielko??? ha a inac neviem ti stym pomoct co si chcel to len keby som ja chcel ale takto pre druhyh to vraj nem da sa :( ako inac hondicka slape ako ma???
Kecal som s xtp na ICQ a len tak mimochodom som si spomenul, ako si ten preukaz vytahoval na kofole tak ma to napadlo... inak uz som to vybavil, ale zabil som tam cely den :evil:

Inak auto slape paradne, chyba tomu sice trocha ten krutiaci moment dieslov, ale taha to krasne a plynule ... a ako som xtp spominal, ked sa pri 4800 zapne ivtec tak to reve ako rozzurena kosacka :lol:
omaron
Garáž (1)

noo jo to ten v-tec a VTI su veci co sa mi velmi pacia na hondach a inac dnes som ta videl a moja draha ta ohodnotila ze keby si bol cierna tak ako pohrebat :lol: ale ze inac s predu velmi pekne
pavel
Garáž (1)

Dnes okolo 17:30 mi niekto kyval pod Kapitulskou, nestihol som si ale vsimnut kto sedel za volantom... bol to Civic, tmavsi, mozno modry...

omaron: tak k pohrebaku to ma daleko, pohrebak je skor E-classe kombi ... podla mna je Tourer najkrajsi kombik momentalne...
peter.249
Dátum registrácie: 01.10.2008, 20:30
Garáž (1)

Príspevok od používateľa peter.249 »

Omaron...ja Ti dam pohrebaka....to bol ten starsi accord....to veru..ale tento je stylovy sportovy kombik....inac truhlu by si tam asi nedal.... :lol: naco truhla....ked sa nechas spalit..urnu odveziem aj na babete :twisted: :lol:
tunerkoBB
Dátum registrácie: 27.04.2008, 15:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa tunerkoBB »

kurna chalani uz aby bol stvrtok mam chut na fussili:D
pavel
Garáž (1)

peter.249 napísal:Omaron...ja Ti dam pohrebaka....to bol ten starsi accord....to veru..ale tento je stylovy sportovy kombik....inac truhlu by si tam asi nedal.... :lol: naco truhla....ked sa nechas spalit..urnu odveziem aj na babete :twisted: :lol:
Heh no do Accorda sa vojde tak polovica truhly mozno, to je kombik robeny na dizajn a nie na priestor ... ale v pripade zaujmu dohodnem susedov Mercedes R500, to bude stylove vozenie truhly a zmestia sa tam urcite dve :lol:
eko
Dátum registrácie: 07.08.2008, 22:54
Garáž (1)

Príspevok od používateľa eko »

pevel to som bol ja :) len som tiez len tak prestrcil ruku cez okno :D lebo som ho mal dost zavrete :D
pavel
Garáž (1)

eko napísal:pevel to som bol ja :) len som tiez len tak prestrcil ruku cez okno :D lebo som ho mal dost zavrete :D
Ja som prave krutil volantom, radil, telefonoval a este som si skoro ruku vyklbil :D
eko
Dátum registrácie: 07.08.2008, 22:54
Garáž (1)

Príspevok od používateľa eko »

pavel napísal:
eko napísal:pevel to som bol ja :) len som tiez len tak prestrcil ruku cez okno :D lebo som ho mal dost zavrete :D
Ja som prave krutil volantom, radil, telefonoval a este som si skoro ruku vyklbil :D
tak parada ,ale hlavne ze si aspon zareagoval :) som si bol kupit gyros :) v kapitulskej :D
Napísať odpoveď