PIATOK: 24.4.09, O 16.30 POD DEVÍNOM (alebo si dáme stretko v Ba, napr.v Mlynskej na parkovisku a pojdeme spolu smer Devín)
Vecer, ak bude záujem, mozme ist opekat, alebo si pojdeme sadnut na nejaku terasku ku Dunaju do bufetu
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Denka napísal:Kto chce ten príde, kto nie, pride nabuduce....
PIATOK: 24.4.09, O 16.30 POD DEVÍNOM (alebo si dáme stretko v Ba, napr.v Mlynskej na parkovisku a pojdeme spolu smer Devín)
Vecer, ak bude záujem, mozme ist opekat, alebo si pojdeme sadnut na nejaku terasku ku Dunaju do bufetu
tak ked sa chceme stretnut a ist este ked tak opekat tak je potreba skor....lebo v noci sa neopeka dobre
ale ked to nechame len na zraz tak sa kludne stretnime o siedmej, hm?
moze byt teda o 19tej?????
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Denka napísal:tak ked sa chceme stretnut a ist este ked tak opekat tak je potreba skor....lebo v noci sa neopeka dobre
ale ked to nechame len na zraz tak sa kludne stretnime o siedmej, hm?
moze byt teda o 19tej?????
Tak niekto tam musi byt cely den tak ako niekto musi byt ine dni v praci,ja tam konkretne budem dlho a planujeme sa tam stretnut tak si myslim,ze potom sa zase niekde stretavat ...no neviem,mne to je jedno,stretnite sa kde chcete a kedy chcete.
Kludne sme mohli skor ako o19.
Napr. o 18,pockat na ostatnych a ist si sadnut tam na nieco grilovane,kofolu..a pockat na ostatnych co sa pridaju.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
inak chlapci a dievcata, viem ze je to uz asik pomerne neskoro, ale co tak dat spicha na zeleznej studienke??? je tam aj ohnisko keby chcelist niekto opekat... pripadne sa da pozicat lopta na basket... je tam aj ihrisko na futbalek...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO