jaj ako vam zavydim kua a ja sedim v uk na zatku a moje dve zlaticka odpocivaju skoda ze dojdem o 5 dni neskor ale porobte aspon niake vydejka a fotecky nech sa mam naco kuknut ako tam bolo a kedy najblisie bude na sk zraz???
MC2 VTI aerodeck EX
EG4 DXI hatchback EX
IT GSR coupe EX
EH9 ESI sedan EX
MC2 VTI aerodeck EX
EH9 SIR sedan EX
MA8 IS sedan EX
EG3 LSI hatch EX
EK3 VTEC-E EX
CL9 ACCORD
takze sobotu rano o 7:15 sa stretneme pri Ikei ako su stvrtkove stretka a odtial pojdeme do Vyskova ....kto chce nech dojde tam a pojdeme trosku hromadne a mozno aj predpisovo
2Bera napísal:takze sobotu rano o 7:15 sa stretneme pri Ikei ako su stvrtkove stretka a odtial pojdeme do Vyskova ....kto chce nech dojde tam a pojdeme trosku hromadne a mozno aj predpisovo
a nebolo by to lepsie na OMV pri mekaci v Lamaci?? pravdepodobne pojdeme tadial a neviem ci by sa niekto trepal cez pol BA aby sa stretol pri Avione. tak nech sa uz pozbiera aj zvysok BA ak niekto vobec ide... (okrem toho by sa Veve musela odtrhnut pre mna do petrzky - teda ak nepojdeme neskor)
tunerkoBB napísal:Z bb pojdu 2 varky casy a miesto upresnime..
kaial pojdete lebo planoval som ist aj ja ale velmi ne je s kym tak som to zrusil a idem len na Nivu a v sobotu budem nahadzovat radsej catback od Spoon sportu