Zdravim Vas, napadlo ma minule ze by sme mohli dat nejake poobednajsie letne stretko aj mimo Old Ikea a stretli by sme sa na Pezinskej babe hore pri cieli, je tam dost velke parkovisko, je to v prirode a casto je aj na co pozerat (myslim motorkarov), je tam aj bufet takze obcerstvenie by bolo. Termin by bolo treba dohodnut, ja som za vikend 15.-16.-.17. bo 8.-9. je Carat tuning party v PN.
Potom aj nejaka spolocna vyletna jazda cez Babu by sa mohla dat..
tuningfans napísal:Zdravim Vas, napadlo ma minule ze by sme mohli dat nejake poobednajsie letne stretko aj mimo Old Ikea a stretli by sme sa na Pezinskej babe hore pri cieli, je tam dost velke parkovisko, je to v prirode a casto je aj na co pozerat (myslim motorkarov), je tam aj bufet takze obcerstvenie by bolo. Termin by bolo treba dohodnut, ja som za vikend 15.-16.-.17. bo 8.-9. je Carat tuning party v PN.
Potom aj nejaka spolocna vyletna jazda cez Babu by sa mohla dat..
ja som za..a mozno pride aj kuzelnik s prekvapenim...
15.16.17. je gut termin takže ak tam neubude nič nasáčkované nepredvídané tak som tam určite a trapim satikka aj z posadkou lebo ten bez svojej inge nikam nechodi
NH-0 championship white EK9
!!!honda the power of dreams!!!
AHcTT
maroz napísal:15.16.17. je gut termin takže ak tam neubude nič nasáčkované nepredvídané tak som tam určite a trapim satikka aj z posadkou lebo ten bez svojej inge nikam nechodi
stary podpapucak
Naposledy upravil/-a inguska v 23.05.2007, 9:40, upravené celkom 1 krát.
maroz napísal:15.16.17. je gut termin takže ak tam neubude nič nasáčkované nepredvídané tak som tam určite a trapim satikka aj z posadkou lebo ten bez svojej inge nikam nechodi
jasne mozme sa trosku ponahanat ale zober aj ty frajerku nech sme vyrovnani