Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  TDC do vrchu pezinska baba 8.-9.05.2009

M&R
Zaslal: 07.05.2009, 19:19 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
podla mna staci aj neskor,ale nech sa vyjadria aj ostatni chalani..stivo,babo,palec...by sme aspon zaparkovali spolu niekde hore.
Hej,myslim,tu pumpu.

Oznam:na Pezinskej babe v piatok a sobotu budem mat v aute nejake mikiny,nalepky,podznacky,vizitky,kto chce nech sa ozve,cislo je:0948636666

Zaslal: 07.05.2009, 19:34 Odpovedať s citátom
Založený: 05 február 2007 Príspevky: 233
nebudem vecer na nete, mohol by si mi prosim ta poslat sms ked sa dohodnete ze kedy kde? cislo 0903 642 235. dakujem

Zaslal: 07.05.2009, 19:53 Odpovedať s citátom
Založený: 23 október 2008 Príspevky: 1477 Bydlisko: SR
chalani, kto vsetko budete ubytovany hore v tej chate korenny vrch? lebo auto necham v sobotu asi v depe u chalanov a akurat rano by som potreboval hodit do depa z vrchu dve osoby. Lebo bojim sa nechat auto hore len tak pri ceste.. Confused
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
pa1ec
Zaslal: 07.05.2009, 20:58 Odpovedať s citátom
Založený: 16 december 2006 Príspevky: 1531 Bydlisko: Trakovice 2005 Honda Civic
tak ja uz som registrovany... vsetko v pohode... aj Mirec tam uz je...
inak tak okolo 7:45 by bolo OK... cca 9:00 by mala byt rozprava jazdcov... takze kym prezujeme a tak... inak asi bude dost problem s parkovanim... je tam dost ludi...

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
M&R
Zaslal: 07.05.2009, 21:27 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Takze o 8.00 na pumpe,palecek nevymyslaj,sme sa dohodli na 8.00.

Zaslal: 07.05.2009, 21:32 Odpovedať s citátom
sak ja viem... len nezabudaj na akademicku stvrt hodinku... Razz

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
p_petricek
Zaslal: 08.05.2009, 13:01 Odpovedať s citátom
Založený: 02 marec 2009 Príspevky: 144 Bydlisko: Senec 1999 Honda Accord
veelmi pekne boli treningove rozjazdy.. drzim palce pani..
akoda, ze som nemohol byt dokonca..

pa1ec
Zaslal: 08.05.2009, 19:10 Odpovedať s citátom
bolo docela v poho az na niektore dost velke preslapy zo strany organizatora...
ale zajazdit sme si zajazdili vsetci podla mojho nazoru dobre... nikto z hondaclubu auto nerozbil...

babo
Zaslal: 08.05.2009, 21:29 Odpovedať s citátom
Založený: 26 apríl 2007 Príspevky: 1096 Bydlisko: Bratislava 2006 Honda Accord
ja osobne som celkom spokojny, az na to, ze organizacia dost desna....

Ale podaril sa mi taky sen, svojim autom pod 3:00 na Babe a podarilo sa, sice fakt tesne, ale podarilo Smile Skoda ze nebola druha ostra a ze nejdem zajtra. Z ostrej som mal celkom dobry pocit, az na dost velku chybu za poslednym vracakom Smile
potom je este veeeela rezerv, ale na prvykrat to nebolo zle Cool

BTW ako sa Vam chalani jazdilo v prvej treningovekj, ked ste ako kazdy zistili, ze prejazd cez "zastavku" je zatvoreny a su tam gumy? Clovek sa chysta, ako pojde svoju maximalku a bum - muselo sa to obchadzat Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 09.05.2009, 17:02 Odpovedať s citátom

Mugen,pekne ti to islo.

Palecek

Gaborik....

Babo...

babove kolesa Smile

Incident v paddoku Sad Toto EVO za to moze.

Pre vsetkych co maju radi Subaru Smile .

Mam aj dost videa,len to treba postrihat tak par dni to potrva.

Inac super,gratulujem chalanom za odvahu,ze vobec isli..

Zaslal: 09.05.2009, 17:26 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 10 február 2007 Príspevky: 3168 Bydlisko: BA 2009 Honda Civic
mugen: podla foto pozeram ze si isiel pred ujom Sedlackom... nedobehol ta po ceste? (co som videl cas tak 2:33 v S-1600)

Nezabudni si prečítať pravidlá používania tohto fóra!

Inzercia, Predbehneme Bratislavu?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
pa1ec
Zaslal: 09.05.2009, 17:29 Odpovedať s citátom
myslim ze to mirec stihal do ciela skor... predsa len ani cas 2:56 nie je na zahodenie... narozdiel odomna a tych mojich 3:18 Crying or Very sad

2Bera
Zaslal: 09.05.2009, 19:48 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
pa1ec napísal:
myslim ze to mirec stihal do ciela skor... predsa len ani cas 2:56 nie je na zahodenie... narozdiel odomna a tych mojich 3:18 Crying or Very sad

zase si mal klimu zapatu? Laughing

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
stivo
Zaslal: 09.05.2009, 20:04 Odpovedať s citátom
Založený: 22 november 2007 Príspevky: 98 Bydlisko: BA 1998 Honda Civic
K tej organizacii :
Pridem dole v piatok po prvej treningovej jazde pozeram cas a nevidim sa na listine... idem to reklamovat a tetinky ma poslali za "naj" profikom v merani na slovensku , jeho odpoved nemienim to teraz riesit Evil or Very Mad Po pokeci s panom Studenicom mi vydoloval ze som isiel ako cislo 320 namiesto mojho 919. hovorim ok tak nech to napravi. odpoved ano. Druhy trening som samozrejme nesiel.... bol som nasraty a po odpovedi pana Studenica ze oni nemozu za casomieru ze to je mimo nich !??? Ved ak som organizator preco menim to co minuly rok ako tak fungovalo?
Dnes som bol za tetkami v kancelarii ze nejdem jazdit , opytali sa aj na dovod ked som povedal ze som sa vyj... na oleji ktory mi nikto s vlakou nedal vediet a spomenul casomieru spustili hlboke prepacte , hovorim im ze oni za to nemozu (co je pravda)
Nas pan casomerac tam dnes nebol , ma vypnuty mobil a nasadil tam dakeho kolegu ktory to ma hasit.(chudak)
Najvacsia haluz je ze pan casomerac zobral peniaze za registraciu do TDC serialu a dost ludi tam chyba.....

Naposledy upravil stivo dňa 09.05.2009, 20:23, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
stivo
Zaslal: 09.05.2009, 20:22 Odpovedať s citátom
Založený: 22 november 2007 Príspevky: 98 Bydlisko: BA 1998 Honda Civic
Pretek :
Idem prvy trenig , chlapec na prvom vracaku drzi zltu vlajku akoby sa o nu operal......vedel som ze tam je olej a podaktory nie a podla toho aj dopadli.. Shocked

prva ostra :
obchadzam olej na prvom vracaku a vlajka nikde , (sak OK vieme o tom) prejdem a co tu nevidim pred sebou odstavenu integru Shocked
Hovirim si klud a recitoval som si dalej svoju pesnicku 2 - 3 plny - 2 atd Smile.... v case 1:50 po starte v zakrute č.25 tocim auto sa drapne do stopy ale zrazu mam cudny pocit akoby som bol na lade a to uz som smeroval na dubaky v lese , taham rucnu tocim... citim ako kov sucha o beton , blizia sa zvodidla ale v poslednej chvili za pomoci samosvoru sup , skok na asfalt a pomalicky do ciela.....

zidem dole strcia mi daky papier do ruky a zasa nova verzia , druhe meno pod mojim cislom , moje meno nikde...

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 7 z 10
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: