Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  TDC do vrchu pezinska baba 8.-9.05.2009

stivo
Zaslal: 09.05.2009, 20:46 Odpovedať s citátom
Založený: 22 november 2007 Príspevky: 98 Bydlisko: BA 1998 Honda Civic
Organizacia :
Cakanie na jazdu neurychli nikto , je to iba na nas ucastnikoch , este ze som si pokecal s Babom...

Chovanie niektorych ucastnikov v padoku a hlavne "profikov" je neskutocne arogantne , nikdy nevies kedy ti nieco zlyha a testovat auto budem doma pred pretekom.

chlapci v oranzovych vestach tam podla mna sluzili na to aby som lepsie videl kde je asi daky vracak a pod....

Dnes : za tu hodinku co som tam bol tak klakli 2 hondy z clubu , subaru mi sepalilo zenu pri cuvani , takze sme vam zdrzali pretek o 10 min
a to kluckovanie Eckarov povolenou 30 km/h medzi navstevnikmi padoku hm hm hm

Takto dospeje cely TDC k tomu ze ho po dakom velkom nestasti zrusia co bude mrziet aj mna pretoze tiez chcem jazdit dalej aj napriek tomu ze to mozem zavesit niekde na strom ale......
Prislub organizatora bol ze sa to napravi tak uvidime ci uz na dalsom preteku....
Uz vam tu nebudem robit tapetu to je vsetko co som chel napisat
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MUGEN1
Zaslal: 09.05.2009, 21:17 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1126 Bydlisko: Levice 1990 Honda CR-X
2.53 Very Happy Very Happy Dnes sa mi to podarilo chalani a v prvej ostrej som dal dole aj Sedláčka na VTi, on totiž nemal v sobotu čas 2.32, to mu ževraj pomiešali s nejakou Imprezou Smile Ale za dnes som si zobral pohár za 3tie miesto zo 16tich v S-1600, som celkom spokojný .. Majo keď si ma fotil pri štarte tak som ani nevedel o tom Smile

Zaslal: 10.05.2009, 8:00 Odpovedať s citátom
MUGEN1 napísal:
2.53 Very Happy Very Happy Dnes sa mi to podarilo chalani a v prvej ostrej som dal dole aj Sedláčka na VTi, on totiž nemal v sobotu čas 2.32, to mu ževraj pomiešali s nejakou Imprezou Smile Ale za dnes som si zobral pohár za 3tie miesto zo 16tich v S-1600, som celkom spokojný .. Majo keď si ma fotil pri štarte tak som ani nevedel o tom Smile

to je ta casomiera , ja som mal v treningu najskor 3:19 , a to som dobehol 205 na cielovej rovinke ktora mala 3:07 potom to menil casomerac na 2:58 !? atd..... inak preco si bol po prvom treningu taky akoby smutny ?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vticko
Zaslal: 10.05.2009, 10:02 Odpovedať s citátom
Založený: 23 október 2008 Príspevky: 1477 Bydlisko: SR
stivo, tak ty si musel byt na nervy z nich poriadno Laughing inak ojeondili nas pekne, ked dobre ratam tak o dve jazdy nas obrali a este sa aj na nas vyhovarali.. Rolling Eyes a tratovakov poniektorych nakopat!!! Rolling Eyes
moja jazda tocena z auta telefonom z miesta spolujazdca, prva trenigova v sobotu rano uplne naprd cas, ale nepoznam to tam a tratovakom som neveril, tak som isiel s rezervou preistotu.. http://www.ceknito.sk/video/341730
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 10.05.2009, 11:22 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
MUGEN1 napísal:

Nevadi,par krat som presiel okolo teba,taka krivajuca postava Smile .

Zaslal: 10.05.2009, 11:37 Odpovedať s citátom
stivo napísal:
MUGEN1 napísal:

to je ta casomiera , ja som mal v treningu najskor 3:19 , a to som dobehol 205 na cielovej rovinke ktora mala 3:07 potom to menil casomerac na 2:58 !? atd..... inak preco si bol po prvom treningu taky akoby smutny ?

Nebol som smutný ale v piatok som mal celý den 39° teploty a v noci na sobotu ani nehovorím už som váhal či vôbec pojdem v sobotu jazdiť alebo ostanem v posteli , bolo mi fakt otrasne, ale nakoniec som išiel a spravil 2.53 Smile

Zaslal: 10.05.2009, 12:59 Odpovedať s citátom
Založený: 20 december 2006 Príspevky: 1077 Bydlisko: BA 1993 Honda Prelude
Gratulujem Mirec k umiestneniu,hadam mi vyde druha Baba,mam taky ciel dat pod 3min.,tak som zvedavy ako sa mi podari vyladit auto Wink

Zaslal: 10.05.2009, 17:05 Odpovedať s citátom
Založený: 18 december 2006 Príspevky: 299 Bydlisko: MA - Rohoznik 1998 Honda Civic
vysledky
http://www.tatrydonaucup.sk/vysledky/2009/pezinska-baba-9-maj-2009/

ja s miloskom sme boli jazdit len v sobotu ani jeden z nas neodjazdil vsetky jazdy Crying or Very sad len treningovu a prvu ostru a potom sme boli zakliaty Very Happy milosko ma zrejme pridretu klukovku a mne vytiekol vsetok olej. dnes ked som to pozeral tak zavada bola asi v povolenom olejovom filtry Wink ale na to ze som isiel prvy krat v zivote kopec tak s casom som celkom spokojny - 3:05.081
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
babo
Zaslal: 10.05.2009, 18:22 Odpovedať s citátom
Založený: 26 apríl 2007 Príspevky: 1096 Bydlisko: Bratislava 2006 Honda Accord
stivo napísal:
Pretek :
Idem prvy trenig , chlapec na prvom vracaku drzi zltu vlajku akoby sa o nu operal......

inak len tuto Stivo na obranu tratoveho komisara, to znamena zlta vlajka nemavana a to je ze pozort, nieco tu je, ale mimo stopu. A to bola presne ta pokazena intergra...

Inak ale organizacia fakt hruuuza, s tymi cislami, casomiera... no zleee
stivo
Zaslal: 10.05.2009, 18:35 Odpovedať s citátom
babo napísal:
stivo napísal:
Pretek :
Idem prvy trenig , chlapec na prvom vracaku drzi zltu vlajku akoby sa o nu operal......

inak len tuto Stivo na obranu tratoveho komisara, to znamena zlta vlajka nemavana a to je ze pozort, nieco tu je, ale mimo stopu. A to bola presne ta pokazena intergra...

Inak ale organizacia fakt hruuuza, s tymi cislami, casomiera... no zleee

a co ten olej ? najskor som myslel ze to bude ten olej preto tie nervy ....ale asi moj hnev sposobila ta kolizia pri cuvani. Cely zazitok z vyhliadkoveho letu v pecku.
babo
Zaslal: 10.05.2009, 19:29 Odpovedať s citátom
stivo: no hej ako ten dalsi olej, ak Ti ho nikto nemaval, tak to je konecna... Ale nepohopil som, Ty sa sa len strasne smykol, alebo si aj niekde chytil obrubnik? //edit: aha uz som precital lepsie, vyhol si sa tomu tesne, fajn... aspon nieco

mugen: takze aj T si mal problem s casomierou? No pekne. Ale chlape, 2:53 a so zavretou zastavkou (parkovisko, ak niekto chce), co je podla mna dalsia sekunda a mozno aj dve straty... Klobuk dole Smile

matulo: vidis, vravel som, ze 2:32 s 1.6 VTi je mimo realitu (pokial nie je potunene neskutocnym sposobom, s 1.6 atmo islo vraj aj 220 koni, ale zivotnost uz tak 1500km), to by pan Sedlacek musel poznat nejaku skratku Smile Smile Kazdopadne ze este aj v ostej jazde boli zle vysledky... no nemam slov
M&R
Zaslal: 10.05.2009, 20:10 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
cele to bolo na hovno,ale aspon mate cele auta,nie ako ten na tej toyote,a to bol na parkovisku,nepomoze si nijako,auto v riti.
Ako som sa dopocul,este chceli od neho13000,-euro za to EVO...a pritom pre nich to moc neznamena,velky team,za par hodin mali auto opraveme ked prisli nahradne diely.Aspon ich diskvalifikovali.
Nemal by som na nich nic zle pisat,lebo ich este budem asi potrebovat Smile Smile ,srandujem.
Som aj rozmyslal,ze to budem tocit ked sa rozbiehal na parkovisku,ale kaslal som na to,skoda,bolo by to cele vidiet,aj tych ludi co uskakovali,aj to kolko isiel a ako sa zrazili.Skoda.

Zaslal: 10.05.2009, 22:20 Odpovedať s citátom
no mam teda mal som pod motorom taky sutz plech ale zvody trcali tak su na maderu Very Happy
polkou auta som bol na trave mam z toho video na pamiatku a Babo ta integra bola v stope Smile tam sa tlacim na lavu stranu koli druhemu tkz vracaku do prava... ale kazdy ma svoju stopu..

Precitajte si diskusiu pana Komarka na TDC.... neskutocne , chalan buchol do neho ????? a preco malo potom evo koleso pri prednych dverach a rameno v podblatniku?? to je uz sila co tam tvrdi a naco isiel zahrievat gumy ked by aj tak cakal v rade ? mohol si ich ohriat v depe....
hlavne ze o jeho zohrievani vedelo cele okolie ich depa a pozereli ako sa vali na nich.... uz sa ani k tejto babe nebudem vyjadrovat....
babo
Zaslal: 11.05.2009, 10:03 Odpovedať s citátom
stivo napísal:
no mam teda mal som pod motorom taky sutz plech ale zvody trcali tak su na maderu Very Happy
polkou auta som bol na trave mam z toho video na pamiatku a Babo ta integra bola v stope Smile tam sa tlacim na lavu stranu koli druhemu tkz vracaku do prava... ale kazdy ma svoju stopu..

takze predsa si nieco chytil, to ma mrzi.

Ale stopa - no kazdy ma svoju, ale na vyjazde z prveho vracaku musis byt dost na pravej strane a na tej rovinke mas cas sa prekrizit na druhu stranu, aby si to do tej pravotocovej utahovacky mohol dat idealne...
Samozrejme je to ale neprijemne, zbadat auto
MUGEN1
Zaslal: 11.05.2009, 13:13 Odpovedať s citátom
Babo ja som ani nevedel , že si jazdil na Type-R Smile ale čo brat točil video v prvom vracáku, tak som pozeral, že celkom pekne čisto si to prešiel !
No ja som tých 2.53 spravil už tak, že prvý vracák som dobrzdoval až za značkou a aj to už flekom a také že zastávka, most alebo heliport, to všetko plný bez ubratia, všetko som sa naučil rezať tak, že si najprv nadídem a vojdem do zákruty vonkajškom, vtedy nemusím uberať a vždy mi to vydalo LTT Laughing
Dúfam, že najbližšia Baba sa mi podarí na 2.50 ešte s trochou šťastia a to bude asi s týmto výkonom čo mám asi max.. Dostal som nápad, že potrebujem o niečo väčší výkon, ale asi ostanem v "S"ku aj budúcu sezónu a chcel by som urobiť dohc motor s ostrými vačkami a potom možno aj pod 2.50 Razz

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 8 z 10
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: