Caute, mam taky napad, bol som v sobotu (a nakoniec este aj v nedelu) na motokarach v starom tescu. Draha je kratka a je tam linoleum, takze sa mi to velmi nepozdavalo ale nakoniec to bola taka sranda, ze tam bude chodit pravidelne. V podstate kazda zakruta sa ide driftom a o to vacsia zabava to je oproti asfaltovym okruhom. Nespravime niektory stvrtok driftovaci zraz Honda clubu na motokarach? Maju tam dobru casomieru, takze sa daju spravit preteky v dvojiciach s oficialnymi vysledkami...
Super! Inak jazda stoji 5 euro, je to na 7 minut v pripade ze tam nie je plno sa da aj 10 minut. Ak sa tam stretneme o 20:30 tak by sme mohli stihnut jazdy vo dvojiciach a pripadne nejake finale dvaja, ktori budu mat najrychlejsie casy...
Viac motokar ako 2 by som na trat nedaval, je tam dost malo miesta. Ani na prebiehanie tam nie je priestor bez kontaktu (na to vas hned upozornia, v pripade kontaktu pretek konci). Vymyslime aj nejake jednoduche pravidla, napr.v pripade, ze jazdcovi dycha na chrbat druha motokara cely cas napr. 2 kola tak ho v tretom kole pusta pred seba...
olusko nema problem ak sa tam zmesti ,chlapi,seckych by som vas vytrel,moja by bola priklincovana k zemi,ak ne ,tak aj tak rad pojdem aspon dokumentovat
ale praveze nie najrychlejsia je zlta motokara to je 4rka... potom 1 a potom 3, 5ka je najpomalsia... a ked si tam sadne olusko tak bude ako keby ani vykon nemala....