Pan Kovač a Bobor vas poziva na zajtrajsie stretnutie vo Vlckovciach. samozrejme organizator Pato Mikulka . Je povolenie od starostu tak ze policajti nemali by robit problemi. Vsetci povinne vytiahnut vlozky z vyfukov .
Tak ze Zajtra presnejsie nedela o 15 hodine tam !!!!!! dufam ze nam vydrzi pocasie . Pre tych ktory neviedia kde to je mozme sa stretnut aj skorej na niakom mieste napr amfik , kamenac .
fox181 napísal:Pan Kovač a Bobor vas poziva na zajtrajsie stretnutie vo Vlckovciach. samozrejme organizator Pato Mikulka . Je povolenie od starostu tak ze policajti nemali by robit problemi. Vsetci povinne vytiahnut vlozky z vyfukov .
Tak ze Zajtra presnejsie nedela o 15 hodine tam !!!!!! dufam ze nam vydrzi pocasie . Pre tych ktory neviedia kde to je mozme sa stretnut aj skorej na niakom mieste napr amfik , kamenac .
Vsak,ale malo to byt o 13,nie o 15.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Ja budem rad ak sa stretneme vsetci. Ja neviem ako ste sa dohodli len ja som napisal do eteru ze od 1 do 7 sa moze sprintovat . Dajte hodinu miesto a ide sa .
dofrasa,doprdele,... zas som sem neskoro kuk.. by som isiel aj ja do vlckoviec,uz sa tam chystam vyse roka,este ked som mal mazdu len vzdy do toho volaco prislo.... vrrrrrrr.... kedy sa kona nieco najblizsie???