Inac chlapci sorry,ze som sa z Vami ani nerozlucil ale vsetci ste posadali aut a isli het,chcel som Vam povedat,ze uz idem domov,vy ste sli este dakde sadnut ci co.
Zraz na Vychode - kedy najblizsie?
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
BlackDeath
- Dátum registrácie: 17.01.2009, 9:44
- Garáž (1)
mozme aj ked teraz by som to nechal na tie sudky-pondelok predsa capovana kofola ma svoje caroverko napísal:Bolo fajn skoda ze som musel vypadnut na futbal![]()
Takze dame aj na dalsi pondelok ministretko??
Naposledy upravil/-a BlackDeath v 19.05.2009, 14:17, upravené celkom 1 krát.
-
BlackDeath
- Garáž (1)
No je to v sobotu cize 23.5 priblizne o 13:00 alebo 14:00 zaciatok (este upresnim) a je to na tom vacsom parkovisku co je na tej rovinke.
Program co ja viem je to len take stretko ale tak zacneme klasicky pokecom a potom chceme ist trosku pojazdit po jahodnej a natocit nejake videa.
Program co ja viem je to len take stretko ale tak zacneme klasicky pokecom a potom chceme ist trosku pojazdit po jahodnej a natocit nejake videa.
MB2 & MA8 owner.
Zdravím na východ,
takže ak bude všetko v poriadku, pridem do Košic 28. 06. 2009 v Pondělok, tak asi na obed, lebo v Nedělu budem mat male stretko v Martine a pak poidem pod Tatry a tam zaspim na parkovisku pri Hybe na D1. A ráno až sa vzbudím a bude (dufam super počasie), niečo vyfotím a pak poidem na Spišsků N.V. a do Košic, na Masarykovu ulicu do Fusion Shopu.
Tak mozeme dat nejake stretko, "kávička" namiesto "kofoly" hehehe
Těším sa ... VTEEEEEEECCCCC
takže ak bude všetko v poriadku, pridem do Košic 28. 06. 2009 v Pondělok, tak asi na obed, lebo v Nedělu budem mat male stretko v Martine a pak poidem pod Tatry a tam zaspim na parkovisku pri Hybe na D1. A ráno až sa vzbudím a bude (dufam super počasie), niečo vyfotím a pak poidem na Spišsků N.V. a do Košic, na Masarykovu ulicu do Fusion Shopu.
Tak mozeme dat nejake stretko, "kávička" namiesto "kofoly" hehehe
Těším sa ... VTEEEEEEECCCCC
Naposledy upravil/-a M@jk v 20.05.2009, 20:52, upravené celkom 1 krát.
-
BlackDeath
- Garáž (1)