Zraz na Vychode - kedy najblizsie?
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
honda zraz
Hromadny odchod kosickeho hondaklubu na prvy tohtorocny honda zraz v L.M.v nedelu 24.5.09 o 8,30 z OMW na mieri.Info na t.c.0905315034
http://picasaweb.google.sk/TunerQo/Stre ... na23052009# ...nieco zo vcera.
vikendovy honda zraz v L.M.
Chcem touto cestou podakovat organizatorom a hlavne Jozovi za dalsi super Honda zraz na Liptove,ktore patria vzdy k tym najlespim, stretli sa tam super ludia, kopec krasnych hondiciek, sprinty, slalom, opekanie ,niet co dodat, ak tak iba tolko, ze mozu lutovat Ti ,ktori neboli. Ti co boli vedia o com hovorim. Tesime sa uz teraz na dalsi.
Zdarvím,
prajem príjemný večer z Prahy. Tak je to TUTOVKA. Pridem na Slovensko z 28.6/29.6. Takže bysom urobil nieco v termine po 5.7., po svadbe - švagrina sa vdáva.
Idem z Čiech 28.6. po HONDAyi, velké stretko u Turnova. Večer 28.6. mám stretko v Martine, pak idem na D1 a asi si odpočinem pod Tatrami a prespim. Ja sa stavím v Košiciach 29.6. za Ogim a Marcelem. Tak možeme dať kávu, čo Vy na to???
HONDAr
prajem príjemný večer z Prahy. Tak je to TUTOVKA. Pridem na Slovensko z 28.6/29.6. Takže bysom urobil nieco v termine po 5.7., po svadbe - švagrina sa vdáva.
Idem z Čiech 28.6. po HONDAyi, velké stretko u Turnova. Večer 28.6. mám stretko v Martine, pak idem na D1 a asi si odpočinem pod Tatrami a prespim. Ja sa stavím v Košiciach 29.6. za Ogim a Marcelem. Tak možeme dať kávu, čo Vy na to???
HONDAr