aapalo napísal:No margita je len pre čumilov ale bolkovce sú pre tých čo si chcú aj zajazdiť...Len škoda že je to len na 200m..Komu zalepia sliky je vííííííťaz...
aapalo: len aby sme sa ráno nezalapili o hajzel po piatku
az na tie otravne rady pri posuvani sa na sprint, zozralo mi to viac ako keby som jazdil sprinty od rana... inak su niekde na nete vysledky? ja som sa z tade odkotulal skor ako vyhlasili vysledky....
xtp napísal:no len tam dali ako kukam len 6 pozicii, snad tam bude aj viacej az take rychle auto nemam
ešte tam výsledky všetky niesu, pozri si minulé ročníky. toto sú len prvý v každej kategórií. aapalo: vcera som zabudol kuk ten ,,sanťapoď´´ no idem už na to...
no mne sa az tak nepacilo...hned ma nasralo lestenkarske parkovisko, na sprintoch nic moc, zaujimali ma len klasika integri, nejaky ten civic, prelude ziaden, ked sme nepretekali my... comu som sa potesil bol civic turbo(tusim vti-ckov, nie?)a ten levicky cerveny 4g civic. znechuteny som po 3-och hodinach siel domov, k tomu ani pocasia nevyslo...no hruuuza... ale tak snad vyjde cacin, alebo nejaky iny zraz kde sa objavy aj moj plechac, so mnou za volantom
DeniZ napísal:no mne sa az tak nepacilo...hned ma nasralo lestenkarske parkovisko, na sprintoch nic moc, zaujimali ma len klasika integri, nejaky ten civic, prelude ziaden, ked sme nepretekali my... comu som sa potesil bol civic turbo(tusim vti-ckov, nie?)a ten levicky cerveny 4g civic. znechuteny som po 3-och hodinach siel domov, k tomu ani pocasia nevyslo...no hruuuza... ale tak snad vyjde cacin, alebo nejaky iny zraz kde sa objavy aj moj plechac, so mnou za volantom