Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Blacklist & Whitelist  ~  W: Auto Luma

Xkeeper
Zaslal: 30.05.2007, 8:50 Odpovedať s citátom
Založený: 24 december 2006 Príspevky: 441 Bydlisko: Bratislava 1997 Honda Prelude
Takze 29.5.07 som sa u nich informoval na oleje Motul..
Na predajni mali len 300V 15W50 (ze ho drzia pre ludi co maju Imprezu alebo Evo)
Ja som zhanal 5W40.. Chalan mi povedal ze skusi zistit ci ho maju vo velkosklade a ze sa mi ozve do 10 min..
ozval sa za 7 min (stopoval som to Laughing ) a povedal ze mi ho vie objednat a ze ak mi to velmi suri tak to mozem
mat na druhy den 30.5.07 o 8:30 a ze mi to hned rano vie aj vymenit.
Jak povedal tak aj bolo ... Som s ich pristupom uplne spokojny.. a urcite si unich este olej objednam.
Z 10 bodov im davam 25 Very Happy
Vsetkym odporucam....

www.autoluma.sk
Lamacska cesta 103 BA
autoluma@autoluma.sk
02/547 88 105
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
HMT
Zaslal: 30.05.2007, 9:01 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1410 Bydlisko: Bratislava 2012 Honda Civic
Co Ta u nich vysiel olej?
Dik.

Zaslal: 30.05.2007, 9:49 Odpovedať s citátom
Založený: 24 december 2006 Príspevky: 441 Bydlisko: Bratislava 1997 Honda Prelude
HMT napísal:
Co Ta u nich vysiel olej?
Dik.

Bral som 300V Power 5W40 6litrov cena bola 3.700,- SKK s DPH
Cize 616,-SKK za liter
a to 300V 15W50 stalo priblizne 500SKK / liter
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
matulo
Zaslal: 30.05.2007, 10:35 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 10 február 2007 Príspevky: 3168 Bydlisko: BA 2009 Honda Civic
Trochu off-topic...

chalani, ked chcete Motul, co ho neobjednate priamo od distributora? Je to velmi mily chlapik, robi kazdy tyzden rozvoz do BA, takze vam ho v pohode dovezie... mna akurat poprosil aby som si ho dosiel vyzdvihnut do Ivanky, nech nemusi zachadzat do mesta. Dobru skusenost s nim ma aj Kanalka...

HMT: 300V je racingovy olej, do beznej premavky pre nase Eco-motory priam az zbytocny... Na oleje a ine naplne odporucane pre nase auta mam ceny. Ked chces, mozem poslat do SS...

Nezabudni si prečítať pravidlá používania tohto fóra!

Inzercia, Predbehneme Bratislavu?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
HMT
Zaslal: 30.05.2007, 11:03 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1410 Bydlisko: Bratislava 2012 Honda Civic
matulo napísal:

HMT: 300V je racingovy olej, do beznej premavky pre nase Eco-motory priam az zbytocny... Na oleje a ine naplne odporucane pre nase auta mam ceny. Ked chces, mozem poslat do SS...

Nechcem to rvat do svojho auta kaaaamo - chcel som iba orientacnu cenu od tohoto dodavatela. Mame s kamosom afto bez papierov na amaterske zavody... davame to tam.. Od toho tvojho cloveka su ake ceny?

Zaslal: 30.05.2007, 11:41 Odpovedať s citátom
Založený: 12 apríl 2007 Príspevky: 177 Bydlisko: BA 1999 Honda Civic
HMT napísal:
matulo napísal:

Nechcem to rvat do svojho auta kaaaamo - chcel som iba orientacnu cenu od tohoto dodavatela. Mame s kamosom afto bez papierov na amaterske zavody... davame to tam.. Od toho tvojho cloveka su ake ceny?

Ja som vycálovala za 5L Motul 5w40 rovnych 2000.-, brzdofka DOT4 0,5L 200.-
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Xkeeper
Zaslal: 30.05.2007, 14:38 Odpovedať s citátom
Tu neslo o cenu ale o ich pristup .. je mi jasne ze od distributora je to vzdy lacnejsie..
A dokazu dodat aj oleje od inych vyrobcov... napr: Castrol..
matulo
Zaslal: 30.05.2007, 14:44 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 10 február 2007 Príspevky: 3168 Bydlisko: BA 2009 Honda Civic
jasne, sorrac... oleje doriesime neskor... Wink

inac ujo Motulak mi spominal ze dodava kamsi na Lamacsku cestu, len som si nevedel spomenut na nazov... Smile

este doplnujuca otazka: ako su na tom s cenami? drahi? lacni? priemer?

Nezabudni si prečítať pravidlá používania tohto fóra!

Inzercia, Predbehneme Bratislavu?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Xkeeper
Zaslal: 30.05.2007, 15:06 Odpovedať s citátom
povedal by som ze su premer.. nemam to s kym porovnat ..

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Pridať novú tému

Prejdi na: