co mynule??? dobre boli trosku potahovacky zaciatkom leta bo som trosku vybuchol... ale vsetko sme si vysvetlili a snad to uz aj vsetkych ucastnikov preslo a zabuli sme na to vsetci...
ak by nebol nikto proti mohol by som sa toho o5 ujat nejako pripravit teren (to som podla mna docela zvladol) akurat urcite budeme potrebovat viac miesta ako predtym... akurat o vlajky a podobne trasparenty sa postarat neviem, tak to by mohol ked tak niekto zabezpecit...
ked tak skuste napisat kto by co mohol zabezpecit okolo zabezpecenia kluboveho parkingu... kto by mal ake napady a navrhy na ktore by sa malo mysliet... satikk ak chces robit havaj plaz, aby sme vyhradili miesto a donesem aj vrece piesku...aby to bolo dokonale a naozaj ako plaz... len more asik nebude, maximalne tak bazen... len zas tolko voby...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
takze moj civic tam nebude chybat heh len to parkovanie bude vlastne ako??? ale uz sa tet tesim heh
MC2 VTI aerodeck EX
EG4 DXI hatchback EX
IT GSR coupe EX
EH9 ESI sedan EX
MC2 VTI aerodeck EX
EH9 SIR sedan EX
MA8 IS sedan EX
EG3 LSI hatch EX
EK3 VTEC-E EX
CL9 ACCORD
vies kolko je fiatov v bravo-brava clube??boha to je konurejšn[/quote]
Zdravíčko,teraz som pozeral ze členov je tu 1820registrovaných... kto je zodpovedný za toto fórum? čo to neskúsite spraviť touto formou: Treba rozoslať e-maili členom (teda ak majú v profiloch to som nekukal) ze o co sa jedná a nech aspon ako tým sa zucastnia na parkovisku koli tejto veci. kto moze nech pride....
Ak je to blby napad tak sorry ja ked nieco davam dokopy tak rozosielam e-maili a kazdy mi bud potvrdi alebo zamietne. Zato nič nedate. to bol len moj nazor. Majte sa a vyhrajte