PetoJDM01 napísal:
Pockaj jak bude teplejsie kelo caje sa budu opalovat pri Hornade ...dakedy tam chodia poriadne K20ky
tak to asi budeme castejsie davat take kofolky uz musim aj ja Vas zavolat do Presova prevetrat auticka...
A inac neplanujeme uz daco do Mysle?Trebalo by dat nejaky zraz na zaciatku leta... Dostal som vyzvu na sprinta s Alfou 158 cipnutou na 170koni vraj. Chcel by som aby mu dajak honda fajne natrela, lebo si velmi veria chlapci...
bude mi potesenim odstartovat na sprinte vase VTI s jeho alfou samozrejme ze sa postavim aj ja na start a poslem aj mirca, ten ma dobre odpichy Dnes som bol s chlapcami a chcu si silou mocou dat sprinta s Hondou aspon bude sranda... Nejaky zraz sa coskoro urcite bude konat, len Peto poriesi Nissanistov a hodime nejaky datum a cas..uz teraz sa na Vas tesim...
tato: v sobotu idem do bardejova, ku babke na oslavu.Nebudete dakde v meste kolo obeda?zasiel by som Vas pozdravit...casto chodim cez BJ...skoro kazdy druhy tyzden...
bude mi potesenim odstartovat na sprinte vase VTI s jeho alfou samozrejme ze sa postavim aj ja na start a poslem aj mirca, ten ma dobre odpichy Dnes som bol s chlapcami a chcu si silou mocou dat sprinta s Hondou aspon bude sranda... Nejaky zraz sa coskoro urcite bude konat, len Peto poriesi Nissanistov a hodime nejaky datum a cas..uz teraz sa na Vas tesim...
tato: v sobotu idem do bardejova, ku babke na oslavu.Nebudete dakde v meste kolo obeda?zasiel by som Vas pozdravit...casto chodim cez BJ...skoro kazdy druhy tyzden...
Taak to by som sa pridal aj ja snad bude neaky dobry datum a pridem ponahanat neaku tu Alfu
No ta fajne fajne,... jaky som nasraty, ze som nebol.no dufam ze nabuduce pridem a ze moj vyje..ny sef ma neposle zase na poslednu chvilu hetkaj do nemcuroch bo ma vytkne.Skoda no, lebo som chcel hodit rec s Gabim ohladom swapu, zevraj ma nejake skusenosti.Tak uvidime nabuduce.Aloha
hmmm..jak tak pozeram, asi spravime poradovnik na sprinty s alfou prvy sa hlasil tato, ale on by mal pockat az na koniec ked uz budeme vsetci v smutku ked dojdu aj nissany co peto ma poriesit, poriesim este aj ja dajakych odvazlivcov a bude sranda... uz teraz sa neviem dockat..... take mi dal odkazat: Tesim sa na sprint ked ta uvidim v spetaku.... ja som mu nato dal odpoved... Rozmyslam ze si dam nalepit na zadne okno velkymi pismenami,aby to dobre videl ked ho necham za sebou: Tam kde iní končia,my začíname - VTEC Power
Tak ine ma nenapada,lebo potom o tyzden uz je aj Tuning Party Trebisov,tak by bol nezmysel organizovat nejaky maly zrazik ked mozme ist na takyto velky spolocne ako partia.
Potom to mozme nechat po Trebisove,ale to tu uz ty Majk nebudes a neuvidis duel z alfou,tak rozhodnutie je na Vas,dajte vy datum ja sa prisposobim ja mam 2 mesiace volna,takze mne to vyhovuje hocikedy.