Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Carat tuning party

Prides na Carat Tuning party V

Ano  
44%
  [ 21 ]  44%

Nie  
29%
  [ 14 ]  29%

Piatok  
8%
  [ 4 ]  8%

Sobotu  
17%
  [ 8 ]  17%

Nedelu  
0%
  [ 0 ]  0%

Celkom hlasov : 47
M&R
Zaslal: 10.06.2009, 23:35 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Semir napísal:
vies kolko je fiatov v bravo-brava clube??boha to je konurejšn

Zdravíčko,teraz som pozeral ze členov je tu 1820registrovaných... kto je zodpovedný za toto fórum? čo to neskúsite spraviť touto formou: Treba rozoslať e-maili členom (teda ak majú v profiloch to som nekukal) ze o co sa jedná a nech aspon ako tým sa zucastnia na parkovisku koli tejto veci. kto moze nech pride....
Ak je to blby napad tak sorry ja ked nieco davam dokopy tak rozosielam e-maili a kazdy mi bud potvrdi alebo zamietne. Zato nič nedate. to bol len moj nazor. Majte sa a vyhrajte Wink[/quote]

semir a kto to bude robit? ty? Smile ...skus to zrealizovat,do vianoc si hotovy,mozes zacat.Za to nic nedame?Ty asi mas vela casu tak sup sup robit nieco pre HC.

Vela krat sa organizoval klubovy parking,vysledok minimalny...semir sa obetuje Smile ,radit vie kazdy.. Smile .

Zaslal: 10.06.2009, 23:51 Odpovedať s citátom
Založený: 04 august 2008 Príspevky: 800 Bydlisko: Levice
M&R napísal:
Semir napísal:
vies kolko je fiatov v bravo-brava clube??boha to je konurejšn

Zdravíčko,teraz som pozeral ze členov je tu 1820registrovaných... kto je zodpovedný za toto fórum? čo to neskúsite spraviť touto formou: Treba rozoslať e-maili členom (teda ak majú v profiloch to som nekukal) ze o co sa jedná a nech aspon ako tým sa zucastnia na parkovisku koli tejto veci. kto moze nech pride....
Ak je to blby napad tak sorry ja ked nieco davam dokopy tak rozosielam e-maili a kazdy mi bud potvrdi alebo zamietne. Zato nič nedate. to bol len moj nazor. Majte sa a vyhrajte Wink

semir a kto to bude robit? ty? Smile ...skus to zrealizovat,do vianoc si hotovy,mozes zacat.Za to nic nedame?Ty asi mas vela casu tak sup sup robit nieco pre HC.

Vela krat sa organizoval klubovy parking,vysledok minimalny...semir sa obetuje Smile ,radit vie kazdy.. Smile .[/quote]

omg.... sa obuvas ??? Exclamation Question precitaj si este raz cely moj text a citaj poriadne.... som vyjadril svoj nazor, tak ked nikto cely ,,HC´´ neriesi tak naco tu o tom pisete....
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Papek
Zaslal: 10.06.2009, 23:57 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 09 september 2007 Príspevky: 3466 Bydlisko: Bratislava-Petržalka 1996 Honda Civic
semir napady s mailami tu uz boli... na carat nepridu ludia, lebo im dojde mail, na carat proste dojdu ti, ktori tam chcu ist a pripadne sa v tejto teme dohodne clubove parkovisko, a viac sa s tym proste neda spravit
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
M&R
Zaslal: 11.06.2009, 0:05 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Semir,prosim ta,vsimni si tych smajlikov a hodne rychlo zmen ton,nikto sa do teba neobuva,zatial... a hlavne sa nauc konecne niekoho citovat ...

Som ti vysvetlil,ze tvoj napad nie je realizovatelny a tiez vysvetlil,ze ak nieco vymyslis mozes prilozit ruku k dielu a nie to hadzat na ludi co su zodpovedni za toto forum a ostatnych...
Takze to ukoncime,nebol to dobry napad Smile .Okrem toho by to bol spam.

Zaslal: 11.06.2009, 9:14 Odpovedať s citátom
Založený: 31 august 2008 Príspevky: 157 Bydlisko: Sp.N.Ves 1996 Honda Civic Coupe
no pani tak ja priletim z vychodu...chcem ist piatok poobede okolo 14.00 cca z Popradu...kto sa chce pripojit ale nahodou by siel v piatok hlaste sa...co sa tyka toho cluboveho parkingu myslim pani ze na SKODOFKAROV sa nechytame :-DDDDDDDDD tych je na slovensku snad milion sakra...ale somnou ratajte...sam som zvedavy ako to dopadne...HONDA RULEZzZ
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
nano88
Zaslal: 11.06.2009, 10:30 Odpovedať s citátom
Obmedzený prístup (ban) Založený: 01 november 2007 Príspevky: 615 Bydlisko: žilina
zilina co viem 3 H +mozna havran
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Performance
Zaslal: 11.06.2009, 10:38 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
Keby išli všetci z PD, čo boli aj na honda/mazda zraze, tak by nás bolo hneď trochu viacej, poznažím sa presvedčiť niektorých...
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
patrick
Zaslal: 11.06.2009, 11:43 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1788
Ta co uz pripravujete masiny???

PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
proissue
Zaslal: 11.06.2009, 11:55 Odpovedať s citátom
Založený: 15 január 2009 Príspevky: 110 Bydlisko: KNM 1998 Honda Civic
jasne

Naposledy upravil proissue dňa 11.06.2009, 14:59, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
nano88
Zaslal: 11.06.2009, 14:51 Odpovedať s citátom
Obmedzený prístup (ban) Založený: 01 november 2007 Príspevky: 615 Bydlisko: žilina
proissue napísal:
jasneee:))) doniesol by si mi ten prelozeny certifikat na vyfuk?? nemusime sa dobierkovat

kto to ma? aj ja cem jeden!
nano88
Zaslal: 11.06.2009, 14:52 Odpovedať s citátom
patrick napísal:
Ta co uz pripravujete masiny???

no uz vyhadzujem sedacky a chystam sliky dufam ze sa podari zohnat
tunerkoBB
Zaslal: 11.06.2009, 16:35 Odpovedať s citátom
Založený: 27 apríl 2008 Príspevky: 786 Bydlisko: Banská Bystrica 1997 Honda Civic
nebojte nic pridu skodofky z miestnej osady a schovaju hondy bmw aj vw cluby:D
pa1ec
Zaslal: 11.06.2009, 19:22 Odpovedať s citátom
Založený: 16 december 2006 Príspevky: 1531 Bydlisko: Trakovice 2005 Honda Civic
ale pokusit sa mozeme o nieco... aspon sa tam konecen ukazeme ako poriadny klub, nie ako banda skodofkarov... apropooo, mame nejake klubove transparenty???

nano88 ides na slikoch a tak takze ides do profi triedy do 2litrov???

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
nano88
Zaslal: 11.06.2009, 20:23 Odpovedať s citátom
pa1ec-no ja neviem ako to je rozdelene preco do 2l? ale to je jedno mne ide o cas:-)
daweed
Zaslal: 11.06.2009, 21:17 Odpovedať s citátom
Založený: 29 máj 2007 Príspevky: 8
Cavte Hondaci,

Vidim ze tu mate topic o Carate v plnom prude, ale aj tak Vas vsetkych este touto cestou chcem osobne pozvat na CTP V. a najma zazelat vela stastia v boji o pohar kluboveho parkoviska, lebo ste to zobrali tak jak sa ma! Wink

Takze trochu textu a vidime sa na Carate!

CARAT TUNING PARTY V BUDE!!!

A to v plnej sile na akú ste zvyknutí a to aj napriek zúriacej finančnej kríze!

Medzinarodné letisko Piešťany sa stane 26. - 27. Júna 2009 miestom konania najväčšieho tuningového zrazu Slovenska - Carat Tuning Party V

Ako je už zvykom, Carat Tuning Party má pre vás opäť pripravené zaujímavé novinky, ktoré zabezpečia špičkovú zábavu a skvelú atmosféru:

* Profesionálny Drift pretek zo série King Of Drift Slovakia 2009!
(viac info o preteku na www.drifter.sk)

* Profi sprint na 1/4 mile zo serie Slovenskeho šampionátu v šprintoch
(viac info o preteku na www.zrychlenie.sk)

* Super piatkovú večernú party s Kontrafaktom, K-Fun, sexy striptérkami a najmä kopou srandy a súťaží!

* Jednu z najdlhších slalomových tratí postavenou Vladom Friedlom

* Show & Shine parkovisko - az 12 kategorii!!!

* Najväčšie slovenské klubové parkovisko - pre klub s najvacsou ucastou pripraveny velky pohar!
Pre registraciu klubu zaslat mail na carattuningparty@gmail.com a nahlasit: Nazov klubu, pocet aut a kontakt na zodpovednu osobu.

* dB Drag Racing

* A kopa ďalšieho zaujímavého programu!

Bližšie info o samotnej akcii príde čoskoro! Pre získanie najaktuálnejších informácií sa staň členom skupiny Carat Tuning Party na Facebooku - http://www.facebook.com/group.php?gid=73590779000&ref=ts

Takže vidíme sa všetci 26. - 27. Júna 2009 na letisku v Piešťanoch!

Komplet info najdes tu: http://www.tuning.sk/dokument-carat-tuning-party-v-letisko-piestany-2009-merane-sprinty

Vidime sa na Carate…..

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 5 z 16
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14, 15, 16  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: