Zraz na Vychode - kedy najblizsie?
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Ahoj, v pohodě.PetoJDM01 napísal:Tak ine ma nenapada,lebo potom o tyzden uz je aj Tuning Party Trebisov,tak by bol nezmysel organizovat nejaky maly zrazik ked mozme ist na takyto velky spolocne ako partia.
Potom to mozme nechat po Trebisove,ale to tu uz ty Majk nebudes a neuvidis duel z alfou,tak rozhodnutie je na Vas,dajte vy datum ja sa prisposobim ja mam 2 mesiace volna,takze mne to vyhovuje hocikedy.
No 4.7. máme svadbu - takže 5.7. určitě nie a 28. 6. budem na ceste k "Vám"/Nám ... takže sa uvidím s niektorými v Košiciach a pak až v Trebišove. To sa dohodneme - kuknem na link. Asi bysom šiel v Piatok. Asi možná. Neviem.
http://www.tuningtrebisov.sk/index2.php?mn=2[url]
A co budem robit v Mirkoviciach ha? ...su tam gumy zeby sme si mohli pojazdit slalom? uz vidim jak sa vsetci hrniete na slalom jak minule,kazdy len sa na nieco vyhovaral az mi to prislo take detske ak som niekoho urazil tak sorry ale je to tak jediny kto jazdil boli zas iba Kosicania a ani ti nemali v poriadku auta (Smolko v |censored| gumy a spojka a Viki takisto a isli) ...ja nesom ten typ co pride na zraz a bude postavat a kecat ako debilko,to mozme rovno zajst iba na kofolu ked chcete iba debatovat,a sprinty ma nebavia.Mirec22 napísal:A preco by sme sa mali drbat vzdy my za vami?a k tomu to tam vyzera lepsie ako v mysli.
Potom o hovne take zrazy.Ked ste taky frajeri tak zabezpecte kuzele alebo nieco alebo gumy,zeby sme mohli jazdit a pridem aj do Mirkoviec mne to nerobi problem,lenze ked toto nebude tak ja na zraz nejdem a mam v |censored| proste,nebudem sa trepat dakde do jezis |censored| len preto,ze si chcem pokecat,to rovno mozme ist dakde na benzinku do PO,alebo na Sudky do KE a sadnut a kecat ked chcete toto.
Vy sa tak strasne aj z Matom hrniete do organizovania tak zorganizujte daco ...to neni len vypisat na forum,ze pridte vtedy a vtedy ale je to aj o niecom inom,preto sa ja do organizovania nepustam lebo viem co to obnasa.
Dovi dopo akoze.
re
hm husty chlapec,ako vieš že tam nie su gumy?je to problem aby každy kto pride zobral 2 ks 2litrovych fliaš naplnenych vodou,a maš kužele jak vyšite a ak tomu čo naposledy jazdil šmolko s kamaratom v Myšli hovoriš slalom tak potom dovi dopo,to nebol slalom ale hazardovanie a predvadzanie sa,hlavne otačanie cez ručku na začiatku plochy kde stali ďalšie auta a hlavne ľudia.Na koľkych to zrazoch si už bol a jazdil?na jednom ?nepostaval si zatiaľ stale?A keď už, čo si zorganizoval konkretne Ty,keď už píšeš že sa Miro s Maťom hrnu do organizovania?Veľmi mi pripominaš Jokiho,na začiatku každej akcie ktora sa črtala na obzore bol cely hŕŕŕ a keď prišlo na lamanie chleba tak bolo pŕŕ.Zamysli sa nad sebou a prečítaj si ešte raz po sebe čo si napisal,myslim si že po tomto tvojom príspevku sa na slávnu Myšľu prešovčania vykašlu a Matulo môže temu "zraz na východe,kedy najbližšie" rovno zamknuť 
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
No ibaze Peto to ma trosku v rukach tak asi vie kde sa moze otocit a kde nie kde mu vyjde a kde nie.
Vtedy v Mysli sme aj chceli spravit slalom trocha lepsi ale videli sme ten zaujem tak sme na to proste |censored| lebo i tak naco rozhadzovat pneu po celom letisku ked tam jazdil len viki a peto.
A jazdit som zatial nebol kedze som nemal vodicak,ale chodim do Mysle trenovat,a nikdy tam nesom sam vzdy je tam dakto takze asi sa aj predvadzam co?.A nemam ani vlastne auto,takze na tomto jazdim podla moznosti aby som mu neublizil,ale aspon si zchuti zajazdim nez iba postavat a pozerat.
A ja tu nevypisujem ze hrrr do zrazu,ja sa vobec na zrazy netlacim,mne zrazy akosi neberu radsej uprednostnim nejaky pretek pred zrazom.
A z Jokim mame toho vela spolocneho,takze podoba moze byt,mame na veci stejny nazor
A ano neorganizoval som ziadny zraz,vzdy sa organizovalo nieco spolocne aspon tak sme dumali z Jokim,cize ja som bol len spoluorganizator,a co som mal robit ked som nemal vodicak,ostavalo mi len postavat a kukat,ale ostatni mohli jazdit a tuto moznost nevyuzili,bezpecne sa vysalit na letisku.
Vtedy v Mysli sme aj chceli spravit slalom trocha lepsi ale videli sme ten zaujem tak sme na to proste |censored| lebo i tak naco rozhadzovat pneu po celom letisku ked tam jazdil len viki a peto.
A jazdit som zatial nebol kedze som nemal vodicak,ale chodim do Mysle trenovat,a nikdy tam nesom sam vzdy je tam dakto takze asi sa aj predvadzam co?.A nemam ani vlastne auto,takze na tomto jazdim podla moznosti aby som mu neublizil,ale aspon si zchuti zajazdim nez iba postavat a pozerat.
A ja tu nevypisujem ze hrrr do zrazu,ja sa vobec na zrazy netlacim,mne zrazy akosi neberu radsej uprednostnim nejaky pretek pred zrazom.
A z Jokim mame toho vela spolocneho,takze podoba moze byt,mame na veci stejny nazor
A ano neorganizoval som ziadny zraz,vzdy sa organizovalo nieco spolocne aspon tak sme dumali z Jokim,cize ja som bol len spoluorganizator,a co som mal robit ked som nemal vodicak,ostavalo mi len postavat a kukat,ale ostatni mohli jazdit a tuto moznost nevyuzili,bezpecne sa vysalit na letisku.