Carat tuning party
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
ja neviem ci nechat auto v serii a na starych letnych abo zimne oderem, alebo to vykucham a nahodim sliky...
v serii pod 16sec nespravim a v profi so slikmy to aj tak moc pod 16 nebude...
tak co by kto ako poradil kam ist???
inak do 1.6 v street s interierom a normal pneu by som mohol mozno narobit ako taku galibu... mozno tam nebude vela ludi a v trencine som skoro sundal saxo vts...na fotobunkach mi usiel asi tak o pol az tristvrte metra...
v serii pod 16sec nespravim a v profi so slikmy to aj tak moc pod 16 nebude...
tak co by kto ako poradil kam ist???
inak do 1.6 v street s interierom a normal pneu by som mohol mozno narobit ako taku galibu... mozno tam nebude vela ludi a v trencine som skoro sundal saxo vts...na fotobunkach mi usiel asi tak o pol az tristvrte metra...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

NO

ak sa nic neposere a pojdem, tak asi to dam v tej triede street...
alebo keby som aspon vedel ze kolko ludi ide do street a kolko do profi a s akimi dosahovanimy casmi...
inak ak je P1 moja kategoria, mozno pojdem do profi triedy... v bolkovciach tam bol pisany iba jeden clovek... a na 1/8 mile co je len 200m mal dost vysoky cas... teda aspon mne sa zdalo... i ked je pravda ze dalsich 200m by preleel o dost rychlejsie...
alebo keby som aspon vedel ze kolko ludi ide do street a kolko do profi a s akimi dosahovanimy casmi...
inak ak je P1 moja kategoria, mozno pojdem do profi triedy... v bolkovciach tam bol pisany iba jeden clovek... a na 1/8 mile co je len 200m mal dost vysoky cas... teda aspon mne sa zdalo... i ked je pravda ze dalsich 200m by preleel o dost rychlejsie...
NO

NO

aha no je to teraz tazke rozhodnut sa. ale v TN co dobre jazdili boli vykuchane... takze neviem no uvidim ako sa podary zohnat sliky alebo ak nie tak zimne gumy a steet. alebo na mieste sa uvidi a rano budem vyberat sedacky:-) neviem sa rozhodnut. ale v TN som mal dost velky cas si myslim. aj ked som mal zle gumy,vsetko v aute a isli sme v aute dvaja
nano88 obujes 13ky???
neviem co mas za auto ale keby sa ti zmestili 13ky disky poziciam ti moje sliky... a mozes sa opytat hocikoho ze aj ked na to nevyzeraju, su na sprinty docela fajn... mam s nimi aj 2nd miesto na poslednom karate... aj ked to bola kategoria do 1550cm3
neviem co mas za auto ale keby sa ti zmestili 13ky disky poziciam ti moje sliky... a mozes sa opytat hocikoho ze aj ked na to nevyzeraju, su na sprinty docela fajn... mam s nimi aj 2nd miesto na poslednom karate... aj ked to bola kategoria do 1550cm3
NO

NO

nano88 napísal:nie nie neonujem:-( az 14-ky... no len aj tak to nevyzera ze nejake zozeniem. mAm zatial len 15ky a na to zas nemozem zohnat disky:-( takze asi budu zimne no uvidime ale street budem do 2l aj tak nie? takze tam bude dost nevykuchanych aut asi a ked bude najaky typeR:-/
ked budes v street tak nevykuchane auta tam urcite nestretnes

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec