Honda zraz Prešov
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
No vyborne....nevidim v tom problem, ved datum je pevny t.j 21.6 tento tyzden v nedelu a takisto aj miesto, takze mozme sa dohodnut dojdes sem do presova(kde, to sa neskor upresni, pravdepodobne pred mestsku halu) a mozme ist spolu do tych michalan.hmmm?Danqo napísal:no chalani ja by som sa tiez konecne rad dotrepal na Vas zraz, ale stale nejako prepasnem datum
No a na Carat ideme urcite minimalne dva auta, o ktorych viem, AMRIEL a ja...to sa este neskor dohodneme ze co a ako.Ak budu mat zaujem viacery tu z vychodu co budu mat trasu ako my(verim, ze hej), mozme sa postupne vsetci pozbierat a ist takisto pekne spolu do Piestan.Danqo napísal:...dufam, ze na CARAT idete...ked dajte vediet kroty den mohli by sme ist spolu partia z vychodu...ja chcem ist piatok to jest 26. a budem tam prespavat...ozvite sa...dohodneme
onoo aj tak pojdeme zrejme hornou cestou, cize aby si sa zbytocne netrepal Do PO tak ta mozme nabrat napr v poprade. ... Len nechaj cislo, zeby sme sa aj daako spojili s tebouu... Bude tam inyy čurbees na Carate...Danqo napísal:Mirec22
No tuto nedelu to zase mne nejako nevychadza...skor nie ako ano...
Na Caratu mame este nieco vyse tyzdna, tam idem na 110% takze sa mozme zorganizovat a ist spolocne...tesim sa ako maly chlapeeec...uz sa mi o tom aj snivalo
HONDA is a LIVESTYLE
Okic Cislo maam buduci tyzden sa ti ozvem, zeby sme sa presne dohodli na mieste a čase ok?Danqo napísal:Amriel
No ja som zo Spisskej Novej Vsi priamo...takze tiez pojdem po vrchu a cez Poprad...chcem brat dovolenku v praci tak sa dohodnime na case o kolkej pojdeme z Popradu...nech si to vopred naplanujem...dohodnite sa tam s chalanmi a frcime spolu moje cislo [ 0915 944 130 ] ICQ 241 963 532
HONDA is a LIVESTYLE