to som pozeral, ale tam toho moc nieje.
hlavne ma zaujima depo, kde to tam je, lebo ak pojdem asi tam dorazime v noci a tazko sa to bude hladat. je to v tych V. Repasoch?[/quote]
neviem kde bude depo,KWBT som nejazdil a na Levoči som ešte nebol,tiež budem mať premiéru. Na Dobšinej sme s Mirom (Mugen1) tiež dorazili okolo 22:00-22:30 už krásna tma a 15minut sme po dedine ci co tá Dobšiná vlastne je hladali depo a bolo pri Hlavnej ceste
No hej prišli sme tam pred polnocou a sliky sme obúvali v daždi a po tme
btw Semir : neviem, či pojde "pom,pom" ale Šano chce ešte niekoho zobrať..hádam tam do polnoci budeme ..
Veď len na neho budeme čakať, tak okolo 18.00 z LV predpokladám, takže okolo 21.00 by sme tam mohli byť, počítam aj s nečakaným zdržaním ako na ceste na Dobšinú ked sme čakali 20min kým prešiel vlak [/b]
babo napísal:pozeram vysledkovu listinu a nei si tam Miro tusim, ani medzi DNS... Co ste nakoniec nesli?
...ozaj....preco ste nikto neisli. v s-1600 boli prihlasene dalsie 4 hondy a nakoniec nikto neprisiel.
...ale aspon mam doma 2 velke pohare skoro zadarmo
babo napísal:pozeram vysledkovu listinu a nei si tam Miro tusim, ani medzi DNS... Co ste nakoniec nesli?
...ozaj....preco ste nikto neisli. v s-1600 boli prihlasene dalsie 4 hondy a nakoniec nikto neprisiel.
do Zvolena idete?
Tak to ti gratulujem kolko vás bolo v S-1600? ozaj a kde su výsledky ešte som ich nikde nenašiel kto robil časomieru v Levoči? Mne na to nevyšli financie a aj tak som mal auto celý víkend na zdviháku lebo som nevedel zohnať náboj na predné koleso ale už je všetko ok,všetko fachá ako má.. na OL dúfam pridem,neni 100%,preto sa dopredu ani neregistrujem.. ale až v nedelu lebo v piatok-sobotu budem na Carate v PN
tomas, gratulujem, mohli by sme skocit nekedy na pifco, mi povypravas aspon ako bolo lebo podla tych videi co som kukal tak v prvej zatacke by som narazil do hrbu na ceste a letel by som cez celne sklo von, na tu moju kosacku to tam nebolo idealne
semir, cize sobotu na OL mi davas sancu zajazdit lepsie umiestnenie? na karat nepojdem, pojdem si uzit na ostru luku, lebo statisticky mi to vychadza tak, ze hondidlo nastartujem raz za mesiac na jednu hodinu jazdy a uz mam velky deficit teraz co secko som povynehaval
do Zvolena idete?
Tak to ti gratulujem kolko vás bolo v S-1600? ozaj a kde su výsledky ešte som ich nikde nenašiel kto robil časomieru v Levoči? Mne na to nevyšli financie a aj tak som mal auto celý víkend na zdviháku lebo som nevedel zohnať náboj na predné koleso ale už je všetko ok,všetko fachá ako má.. na OL dúfam pridem,neni 100%,preto sa dopredu ani neregistrujem.. ale až v nedelu lebo v piatok-sobotu budem na Carate v PN
v sobotu sam a v nedelu 5. - VTSko, Megan, Fusion a Fabia, takze nic moc.
Casomieru robili www.sport-timing.sk, ale stale som nevidel vysledky, bo mi to vyhadzuje, ze stranka je skodliva, tak to v praci ani neotvaram a doma nemam cas ani zapat komp.
vticko napísal:tomas, gratulujem, mohli by sme skocit nekedy na pifco, mi povypravas aspon ako bolo lebo podla tych videi co som kukal tak v prvej zatacke by som narazil do hrbu na ceste a letel by som cez celne sklo von, na tu moju kosacku to tam nebolo idealne
semir, cize sobotu na OL mi davas sancu zajazdit lepsie umiestnenie? na karat nepojdem, pojdem si uzit na ostru luku, lebo statisticky mi to vychadza tak, ze hondidlo nastartujem raz za mesiac na jednu hodinu jazdy a uz mam velky deficit teraz co secko som povynehaval
dalo sa. prisli sme v noci, spal som 3 hodky, cely den zima, poprchalo, v noci kur..... zima, ale v nedelu krasne, trat dobra, aj som si pamatal zakruty na rozdiel od baby.
akurat chybali zvodidla a vysledok ste asi videli
potom si zavolame pred OL. pojdem sam-mozeme ist spolu, Dano ma preteky v Brucku, tak som bez mechanikov. vsak aj tak by zas prespali cele preteky
tomas, mechanika mam moju mladu, sak pomoze aj tebe kolesa prehodit, aj olej skontroluje, nemaj strachy podla toho co pise mugen a semir, tak na ostrej budeme zas ale piati dokopy v sobotu a mozno siesti v nedelu ked semir nahodou trafi z karatu
vticko napísal:tomas, mechanika mam moju mladu, sak pomoze aj tebe kolesa prehodit, aj olej skontroluje, nemaj strachy podla toho co pise mugen a semir, tak na ostrej budeme zas ale piati dokopy v sobotu a mozno siesti v nedelu ked semir nahodou trafi z karatu
hehe ved práve dobre hovoríš ,,keď trafí´´ lebo po Carate respektíve po tej noci to bude brutálne derílium na druhý deň a tá ,,reakció´´ na tú |censored| na Carate to bude tiež zaujímavé hehe... no nech sa Vám darí v sobotu,držím palce a dúfam sa v nedelu vidíme
vticko napísal:tomas, mechanika mam moju mladu, sak pomoze aj tebe kolesa prehodit, aj olej skontroluje, nemaj strachy podla toho co pise mugen a semir, tak na ostrej budeme zas ale piati dokopy v sobotu a mozno siesti v nedelu ked semir nahodou trafi z karatu
ok, vsak ked vyjdu nejake info kedy to zacina a tak, tak si zavolame a dohodneme odchod.
vy spite kde? zas v nejakom Hiltone? ja idem totalne nalahko, prespim v aute (uz si zvykam).
asi pojdem sam, mozno s frajerku - uvidime.
ze hiiilton, co povie od bolesti ne, ziaden hiiilton nebude, bud berem mpv a v nom budem spat abo stan.. zalezi od toho jak bude/nebude teplo zober aj mladu, lebo ona zobere orechovicu a potom budem odvaznejsi na pretekoch kua ale dobra bola ta orechovica