Ked sme pri tom palive:vticko napísal:kua kukal som aj ja ze volako skoro to dali a rozmyslal som ist v piatok vecer, nech sa vklude vyspime.. ale ked si v robote tak to je naprd.. neda sa ti to s niekym vymenit? inak cestu tam poznam na spamet, chodievam okolo, a pri normalnej jazde sme tam za 1,5 hodiny.. len asi budeme aj dialnicnu znamku muset kupit.. inak je to tych 125km zhruba.. pojdeme ale o 4"30, hlavne si natankuj nech vydrzime cele dva dni, tam neviem kde je pumpa najblizsie, asi az v ziari. ja si asi zoberem aj bandasku 5 litrovu.. buduci tyzden sa dohodneme, zbalime to secko do aut piatok a sobotu nech nemusime nic hladat..semir, ktore, biele abo cervene palivo pouzivas radsej?
Dufam, ze nechces ist zas na tu 95-ku?
Ja som znova pouzival EVO 99+ a tajnu prisadu a islo to ozaj lepsie.
Peter nieco splietal o nitrometane, metyle a inych specialitach co davali do klzakov, ale tam som sa este nedostal...
Hlavne musim natankovat dost, nie ze mi bude v zakrutach dochadzat jak minule
co sa tyka cestovania v piatok a vyspania v klude, tak to sa radsej vyspim doma 5 hodin, jak (zas) v aute 8.
uz mi z toho hrabe. kazdy druhy vikend spim kdesi v aute, k tomu zima, dazd, chlastanie
dialnicnu netreba. ved ideme TO - PE - Zarnovica - OL,
jedine ze by som nou prelepil okno co som praskol v Levoci
(ozaj neviete kto ma celne okno na ED9, pripadne aj panel kurenia)
inak frajerka nejde, robi az do soboty rana, ale to orechove palene hadam na cestu nabali