Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Honda zraz Prešov |
gtv |
Zaslal: 21.06.2009, 7:53 |
|
|
Založený: 06 december 2007
2006 Honda Civic |
pocul som ze to ,,letisko,, nieje v najlepsom stave..vraj to nieje asfaltova cesta ale panely naukladane vedla seba.. je natom daco pravdy? v akom stave je ta draha? aby sme tam nesli zbytocne..a neje to sukromne? nebudu problemy s nikym? inac pocasie nam zajtra velmi nepraje, tak mame aj nejaky nahradny program?[/quote]
Plocha letiska je podľa mňa veľmi slušná, len príjazdová cesta je trochu horšia. tešte sa športové podvozky... Čo sa týka toho súkroného majetku, nieje to tamnikde vyznačené, letisko nieje oplotené, tak neviem... ale autoškoly aj tak sú väčšinou na začiatku pri kužeľoch a koniec letiska je voľný. ale zas nieje to nejak veľké letisko, tak aj ten začiatok ked vezmú autoškoly, tak nám to bude vadiť. nevie niekto na rchlo vyrobiť dopr. značku zákaz vjazdu autoškolám?
hej a pre tých čo nevedia kde je letisko, druhá odbočka v Michaľanoch do prava a stále hore kopcom až mimo rodinných domov, po ľavej strane družstvo a v pravo poľná cesta na letisko. ked niekto nebude vediet kde to je, rád poradím. 0905781304
<Milos> Zlucene prispevky, vid pravidla. |
|
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 21.06.2009, 8:29 |
|
|
Moderátor
Založený: 25 október 2008
|
dobre no diky...mozno cakaj telefonat... |
|
|
Návrat hore |
|
Hoci1616 |
Zaslal: 21.06.2009, 14:12 |
|
|
Založený: 04 máj 2008
1990 Honda Civic |
no letisko je....povrch je fajn aj vyhlad zneho len ta prijazdovka ale ked som vysiel ja tak tam vyjde kazdy len skoda ze prsalo nebola grillovacka tu som si spravil doma |
|
|
Návrat hore |
|
verko |
Zaslal: 21.06.2009, 15:25 |
|
|
Založený: 30 december 2007
2009 Honda Jazz |
No ja uz som doma, bolo fajn len skoda toho dazda Mato som zvedavy na videjka a foto |
|
|
Návrat hore |
|
PetoJDM01 |
Zaslal: 21.06.2009, 16:01 |
|
|
Založený: 05 január 2009
|
Fotky,videa nic? ...a smykalo sa aspon? ...ste sa mohli sankovat
Fotky a videa budu? ...sorry ak budu dva prispevky za sebou,ale zas blbne forum aspon mne.
<Milos> Zlucene 2 prispevky, mne forum neblbne |
|
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 21.06.2009, 16:20 |
|
|
Moderátor
|
Dakujem vsetkym co ste prisli a vidim ze ak sa chce tak sa da vsetko.. Neodradil nas ani dazd a sychrave pocasie a bolo fajn. Potesilo ma ze som stretol a spoznal novych ludi, ktori sa vedia zabavit aj napriek tomu ze nas tam nebolo vela.Dokopy nas tam bolo 8hond a ztoho 3 VTi, to je podla mna pekny uspech, nato ze sa to konalo na novom nepoznanom mieste a za takeho pocasia. Skoda ze chlapci z PO racingu nedosli a nedosla ani ALFA lebo ich odradilo pocasie. Vti-cka si zmerali sily na sprintoch, Kazdy zo zucastnenych si dal niekolko slalomov...Celkovo by som to zhodnotil na fajn Nedelnajsiu akciu a verim ze dalsie stretko v Michalanoch navstivi viac nadsencov. Tym co dosli chcem este raz pekne podakovat a uz teraz sa tesim kedy zorganizujeme dalsiu akciu, s grilovackou a nejakou inou zabavou ako je slalom a sprint.
Letisko by som zhodnotil takto: Lespie ako v Mysli, ale to uz necham aj na ostatnych zucastnenych nech mi daju za pravdu..
Hodim neskor aj nejake videjka a par foto...http://pokec.azet.sk/Mat-P?show=fotoalbumy&al=14249172 |
|
|
Návrat hore |
|
Mirec22 |
Zaslal: 21.06.2009, 20:07 |
|
|
Založený: 01 máj 2008
|
Ja musim podakovat hlavnemu organizatorovi Matovi , ze som sa mohol zucastnit takejto akcie, i sranda bola, sem tam nejaka prasknuta poloos(nestastny to clovek Vlado - prajem skore uzdravenie ) , i sme tam stali na tom dazdi jak kkoti , ale nevadi, aspon sa ukazalo s kym mozeme stale ratat ze pride na dalsi podobny zrazik.Takze tesim sa nabuduce. |
|
|
Návrat hore |
|
PetoJDM01 |
Zaslal: 22.06.2009, 5:52 |
|
|
|
No uvidime ako to bude z organizovanim,ale je dobre,ze Mato z Mirom sa toho chytili,lebo v Presove to bolo uz dost mrtve a ked sa velmi chce da sa vsetko ja som sa snazil Jokimu pomahat ako sa len dalo,hlavne z vymyslanim veci na zraz a pomahanim na zraze,ale nie vzdy nam to vyslo ako sme chceli.
Vyzera to byt slusne letisko tak nabuduce dufam,ze dorazim aj ja. |
|
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 22.06.2009, 9:14 |
|
|
Moderátor
|
|
Návrat hore |
|
vlad0 |
Zaslal: 22.06.2009, 10:28 |
|
|
Založený: 09 máj 2008
1996 Honda Civic |
no a moj prispevok k zrazu poloos
ak niekto vie o nejakej dajte mi vediet vdaka
|
|
|
Návrat hore |
|
PetoJDM01 |
Zaslal: 22.06.2009, 11:43 |
|
|
|
Fuuuuuu salene letisko,dlhe a siroke,hmmm ta to musim ist omrknut. |
|
|
Návrat hore |
|
Mirec22 |
Zaslal: 22.06.2009, 17:32 |
|
|
Založený: 01 máj 2008
|
PetoJDM01 napísal: Fuuuuuu salene letisko,dlhe a siroke,hmmm ta to musim ist omrknut. Ono sa len opticky zda ze je sirsie, ale myslim ze ze su zhruba rovnako siroke.....Peto ked pojdes do Mysli zober meter zmeraj a ked pojdeme nabuduce do Michalan, tak oba letiska porovname .
Maťku, musim povedat, ze super videa, coska z teba bude |
|
|
Návrat hore |
|
PetoJDM01 |
Zaslal: 22.06.2009, 17:53 |
|
|
|
Mirec22 napísal:
Maťku, musim povedat, ze super videa, coska z teba bude
Sa z tym nesere jak ja v programoch,hudbu nahra rovno v aute,ma to vydumane proste
Nj nabuduce zoberem ocovi pasmo a pojdem pomerat Myslu |
|
|
Návrat hore |
|
Hoci1616 |
Zaslal: 22.06.2009, 18:45 |
|
|
Založený: 04 máj 2008
1990 Honda Civic |
haaaaa som si spravil geometriju serem na vietekoho vraj 44euro a priplatok500 aj ja som to zmakol za 15 min a fasa ......dakujem za nedelu len ma mrzi ze som musel zduchnut tak skoro |
|
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 22.06.2009, 20:55 |
|
|
Moderátor
|
Hoci1616 napísal: haaaaa som si spravil geometriju serem na vietekoho vraj 44euro a priplatok500 aj ja som to zmakol za 15 min a fasa ......dakujem za nedelu len ma mrzi ze som musel zduchnut tak skoro Gabi nevadi...aj tak sme radi ze si dosiel aj napriek komplikaciam na tvojej kare... toto sa najviac ceni..nabuduce vas dojde dufam viac a urcite bude viac srandy... dakujem vsetkym este raz co boli
Inac mam novinku: Dnes sme mali take male stretko tu v PO na benzinke a potom sme sa vsetci rozprchli svojou cestou a ja som mal tu cest rozdat si to s tou spominanou alfou cipnutou na 170koni... v pohode som ho stihal a v jednech chvili ked som vytacal 3prevodovy st. som ju dobiehal... vytocil som 3aj4 do 6,5ot. a vpohodke som ho mal... on vraj tlacil na podlahu... chlapec normalne nechape... uz sa tesim na najblizsi zraz ked dojde a budu sprinty... ze vraj 2,4JTD.... bude to bombonik pre Vticka |
|
|
Návrat hore |
|
|