Carat tuning party
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Mirec, ja mam na Danqa cisloo, budem mu volat stredu, stvrtok, taze bolo by dobre, zeby sme sa dakde na benzinke streti. Napr. dnes, alebo zajtraa. dajk vediet. mas SSMirec22 napísal:Danqo, aspon zhruba o akej by si chcel ist z popradu, pytam sa len aby sme sa mohli dohodnut s chlapcami z PO.
HONDA is a LIVESTYLE
Organizacia
PROSIM KAZDEHO
kto IDE na Carat Tuning Party V. aby mi poslal SS(sukromnu spravu,alebo email na marek.harum@gmail.com). Do spravy mi napiste(skopirujte si 4 otazky a za pomlcku napiste informaciu):
1.kedy pridete na CTP? (cas a den) -
2.do kedy tam budete? (1-2dni) -
3.od kadial a o kolkej vyrazite na CTP? -
4.ucastnite sa?(sprint, slalom, show car, audio, lestenka, divak) -
5.nahlaste pocet aut + mena a pridajte mobil(ak ide kamarat co ma tiez hondu, ale nechodi na forum) -
Pokusim sa to organizovat preto Vas prosim aby ste tuto informaciu sirili ako HONDAvirus
Tiez uvitam, ak mi niekto pomoze 
pre lepsie "hladanie sa" na CTP, kazdemu co mi napise dam svoj telefon a skusim zistit presne miesto parkoviska podla planu arealu.
poslal som ziadost o rezervaciu kluboveho parkoviska! teraz je to na Vás aby Nás bolo čo najviac
kto IDE na Carat Tuning Party V. aby mi poslal SS(sukromnu spravu,alebo email na marek.harum@gmail.com). Do spravy mi napiste(skopirujte si 4 otazky a za pomlcku napiste informaciu):
1.kedy pridete na CTP? (cas a den) -
2.do kedy tam budete? (1-2dni) -
3.od kadial a o kolkej vyrazite na CTP? -
4.ucastnite sa?(sprint, slalom, show car, audio, lestenka, divak) -
5.nahlaste pocet aut + mena a pridajte mobil(ak ide kamarat co ma tiez hondu, ale nechodi na forum) -
Pokusim sa to organizovat preto Vas prosim aby ste tuto informaciu sirili ako HONDAvirus
pre lepsie "hladanie sa" na CTP, kazdemu co mi napise dam svoj telefon a skusim zistit presne miesto parkoviska podla planu arealu.
poslal som ziadost o rezervaciu kluboveho parkoviska! teraz je to na Vás aby Nás bolo čo najviac
Naposledy upravil/-a komar v 23.06.2009, 12:20, upravené celkom 3 krát.
(:
SS sa zacinaju hromadit
prosim Vas aby ste mi odpovedali na otazky(cervenou farbou, potrebujem to do tabulky)
aktualny pocet potvrdených áut 14
dal som si namahu a zratal Vas na fore ktory potvrdili ucast 32!!!
Prosim informujte ma ak niekto odriekne ucast, robim pre nas rezervaciu .....
aktualny pocet potvrdených áut 14
dal som si namahu a zratal Vas na fore ktory potvrdili ucast 32!!!
Prosim informujte ma ak niekto odriekne ucast, robim pre nas rezervaciu .....
Naposledy upravil/-a komar v 25.06.2009, 0:43, upravené celkom 1 krát.
(:
potvrdené registrácie:Solto821,Veronika_CRX,2Bera,InMyMind,Amriel,Mirec22,nano88,tomasx17,Sallo,M. Ulicny,
nepotvrdené registrácie do klubového HONDAPARKOVISKA:
Danqo,666potky,pa1ec,mini_cooper,Zuzka CRX,Boleq,proissue,Semir,Performance,tunerkoBB,Omaron,s8n,Olusko,Target.112,Scray,Havran,Marekrossi,PeterVTi,pcs,patrick
napíšte mi prosím čo najskôr odpovede na otazky 1-5 (vyššie červeným)
nepotvrdené registrácie do klubového HONDAPARKOVISKA:
Danqo,666potky,pa1ec,mini_cooper,Zuzka CRX,Boleq,proissue,Semir,Performance,tunerkoBB,Omaron,s8n,Olusko,Target.112,Scray,Havran,Marekrossi,PeterVTi,pcs,patrick
napíšte mi prosím čo najskôr odpovede na otazky 1-5 (vyššie červeným)
Naposledy upravil/-a komar v 25.06.2009, 0:45, upravené celkom 1 krát.
(: