No dpc, a ze 170 koni, ale asi nie koni ale ponikov. Normalne som hrdy, ze mam HONDU !!!!Sa necudujem ze nechape, bo asi v takej ani nesedel, a vo Vticku uz vobec ne....vtedy by pochopil co to je 160 koni pod kapotou.Kua chcem VTI!!!!!
Mirec22 napísal:No dpc, a ze 170 koni, ale asi nie koni ale ponikov. Normalne som hrdy, ze mam HONDU !!!!Sa necudujem ze nechape, bo asi v takej ani nesedel, a vo Vticku uz vobec ne....vtedy by pochopil co to je 160 koni pod kapotou.Kua chcem VTI!!!!!
Kamoš, já tužim po CTR 8G FD2 22OPS ... wuáááá ham ham mnam mnam
sundat som ho nesundal lebo sme nesli sprinta ale ked tomu prikuril ze mi utecie aj ja som prikuril trojecku potom styrecku a slo to..neutiekol mi ani na mm.... myslim ze na sprinte z miesta by ma dal v pohode na kratkej trati ale mozno...no nechame sa prekvapit... vcera to slo pekne..mne sa fajne spinkalo
Dnes o cca 20:00 male stretnutie Presovcanov v podzemnom parkovisku OC MAX... Potom skocime niekam na benzinku a ked sa dohodneme s Kosicanmi, skocime do Kosic..Dohodneme sa na zraze..Tesim sa na VAS
Kedze sme sa spoznali s novymi chalanmi do partie ci uz z Presova alebo z Kosic chodi mi po rozume myslienka ze zorganizujeme nieco v blizkosti presova a pozveme teraz kosicanov aby si prisli zajazdit k nam. V piatok a sobotu 10 a 11 jula sa chystame partia na Tuning zraz Trebisov a v Nedelu 12jula by som chcel aby sme sa vsetci stretli na letisku v Sarisskych Michalanoch a trosku si zajazdili,poopekali a kedze 11teho ma prist domov aj JOKI z anglicka, nech sa pride pozriet o co prichadza a ako nam je fajn snad bude ucast lepsia ako naposledy ked sme boli po dazdi
No Matko dakujem ze na mna myslis:)ja viem o co prichadzam neboj sa:)zase na oplatku den co den mi stekli usi jedna JDM ITR pekne zlozena na zem a jedna DC5ka upravena kompletne...hladam pre seba Vti momentalne zrejme kupe 99/00 origo japan dovoz tak potom budem drazdit ja o co prichadzas:D...ak sa nic nezmeni 12teho sa s radostou pridam dufam ze stretnem setkych a vsetko v Michalanoch snad aj zajazdim cosi:)zatim boys