Tak kukám, že už sa to ukluknilo ... dobré dobré dobré ... nabuducí Pondělok možem mat jednu prosbu? Dalo by sa urobit stretko o niečo skor, prosím pekně???
Zdraviim Pani, nikto z kosicanou sa nechysta na Carat do Piestan??? Dajte vediet cim skor, aby sme dali stretko a potom spolu nahodili smer Piestany.. My z PO odchadzame v piatok o 10:00....
Hoci1616 napísal:no ja nejdem ... mam iny plan... aaaaa majku oktorej by si si predstavoval
Odhadom okolo 17hodiny, číslo mám, tak by som zavolal. Chcem ist pozriet Levoču a Spišský Hrad, tak a plus cesta ...
super..ja o 17tej koncim v praci tak sa stretneme aj s mircom aj zavolame niektorych chalanov z PO a mozeme ist spolu do KE, alebo nech kosicania pridu s tebou do PO....
Spider161 napísal:Bude sa niekedy nieco chystat na vychode??? nejake stretko
samozrejme..sak leto sa zacina... chceli by sme zorganizovat nieco hned po tuning zraze trebisov... sleduj zrazy... v trebisove sa snad stretneme tak pokecame...
Hoci1616 napísal:no ja nejdem ... mam iny plan... aaaaa majku oktorej by si si predstavoval
Odhadom okolo 17hodiny, číslo mám, tak by som zavolal. Chcem ist pozriet Levoču a Spišský Hrad, tak a plus cesta ...
super..ja o 17tej koncim v praci tak sa stretneme aj s mircom aj zavolame niektorych chalanov z PO a mozeme ist spolu do KE, alebo nech kosicania pridu s tebou do PO....
No tak super. Teším sa. Moje cislo je +421918222017