Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Carat tuning party

Prides na Carat Tuning party V

Ano  
44%
  [ 21 ]  44%

Nie  
29%
  [ 14 ]  29%

Piatok  
8%
  [ 4 ]  8%

Sobotu  
17%
  [ 8 ]  17%

Nedelu  
0%
  [ 0 ]  0%

Celkom hlasov : 47
tomasx17
Zaslal: 24.06.2009, 8:15 Odpovedať s citátom
Založený: 12 marec 2009 Príspevky: 793 Bydlisko: Prievidza 1994 Honda Civic
tak idem aj ja aj ked bude prsat ale prsat nebude citim to v kostiach heh jaj nech je uz sobota Laughing Laughing Laughing

EH9 ESI sedan EX
MC2 VTI aerodeck EX
EH9 SIR sedan EX
MA8 IS sedan EX
EG3 LSI hatch EX Sad
EK3 VTEC-E EX
CL9 ACCORD
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
Veronika_CRX
Zaslal: 24.06.2009, 9:45 Odpovedať s citátom
Založený: 14 november 2008 Príspevky: 64 Bydlisko: Bratislava/ Tvrdošovce 1990 Honda CR-X
Semir napísal:
Poriadneho ,,tunera-rku´´ alebo honďáka nemôže ani dážď zastaviť Wink čo budete doma pri telke sedieť...?

Laughing Laughing Laughing no jasné, zoberiem si dáždnik....

Zaslal: 24.06.2009, 9:52 Odpovedať s citátom
Založený: 31 august 2008 Príspevky: 157 Bydlisko: Sp.N.Ves 1996 Honda Civic Coupe
Veronika_CRX

holka bude dobre pocasicko uvidis...len pekne prid Wink
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Semir
Zaslal: 24.06.2009, 13:46 Odpovedať s citátom
Založený: 04 august 2008 Príspevky: 800 Bydlisko: Levice
Veronika_CRX napísal:
Semir napísal:
Poriadneho ,,tunera-rku´´ alebo honďáka nemôže ani dážď zastaviť Wink čo budete doma pri telke sedieť...?

V dáždniku problém nevidím Wink kukať autá môžeš aj pod ním a keď ideš jazdiť tak tam ho nepotrebuješ Rolling Eyes Question Možno tak Aleš na S2000 ,ho uvidíme slalomovať s daždnikom Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Veronika_CRX
Zaslal: 24.06.2009, 14:13 Odpovedať s citátom
Založený: 14 november 2008 Príspevky: 64 Bydlisko: Bratislava/ Tvrdošovce 1990 Honda CR-X
Semir napísal:
Veronika_CRX napísal:
Semir napísal:

V dáždniku problém nevidím Wink kukať autá môžeš aj pod ním a keď ideš jazdiť tak tam ho nepotrebuješ Rolling Eyes Question Možno tak Aleš na S2000 ,ho uvidíme slalomovať s daždnikom Laughing

ono, ja som sa obávala len toho, že čo budeme robiť večer, ak bude pršať.... Laughing Laughing Ja som tam na noc ešte nebola, neviem ako to tam chodí... Ale ak každý zalezie kaprovať do stanu o 9-tej lebo prší, tak ma j..ne Rolling Eyes Rolling Eyes

Zaslal: 24.06.2009, 14:49 Odpovedať s citátom
Založený: 04 august 2008 Príspevky: 800 Bydlisko: Levice
Veronika_CRX napísal:
ono, ja som sa obávala len toho, že čo budeme robiť večer, ak bude pršať.... Laughing Laughing Ja som tam na noc ešte nebola, neviem ako to tam chodí... Ale ak každý zalezie kaprovať do stanu o 9-tej lebo prší, tak ma j..ne Rolling Eyes Rolling Eyes

večer život ,,hop-čip´´ musí byť Cool aj na CTP IV pršalo v noci,potom o asi druhej ráno zrušili aj pódium,ale tak ludia kde-tu žili,tak no mi máme veľký stan,tam problem nevidime,otvori sa kufor zase na nejakom aute a zábava pokračuje Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
komar
Zaslal: 24.06.2009, 15:45 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
Veronika_CRX napísal:

neboj sa mam aj havarijny plan Very Happy v stane mam volno a donesiem mrte chlastu Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy

Zaslal: 24.06.2009, 15:51 Odpovedať s citátom
komar napísal:
Veronika_CRX napísal:

neboj sa mam aj havarijny plan Very Happy v stane mam volno a donesiem mrte chlastu Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy

Shocked Shocked Shocked no to je mrte!!! Laughing Laughing tak teraz ma už len smrť zastaví.... Laughing Laughing alebo nie..... Twisted Evil Twisted Evil

Zaslal: 24.06.2009, 15:57 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
Podla mna najskor bude v piatok prsat, potom v sobotu mrte prsat a v nedelu bude pekne Smile

Zaslal: 24.06.2009, 18:15 Odpovedať s citátom
Obmedzený prístup (ban) Založený: 01 november 2007 Príspevky: 615 Bydlisko: žilina
komar- neviem ci s4llo ti pisal ale ideme v piatok asi okolo 19 sme tam. ja to nemozem vypisat a dat tam bo som na nete len cez iphone:-/ sorry
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Danqo
Zaslal: 24.06.2009, 18:31 Odpovedať s citátom
Založený: 31 august 2008 Príspevky: 157 Bydlisko: Sp.N.Ves 1996 Honda Civic Coupe
ja nepijem!!! Twisted Evil Razz Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
sallo
Zaslal: 24.06.2009, 19:40 Odpovedať s citátom
Založený: 27 máj 2009 Príspevky: 618 Bydlisko: Žilina 1998 Honda Civic
nano88 napísal:
komar- neviem ci s4llo ti pisal ale ideme v piatok asi okolo 19 sme tam. ja to nemozem vypisat a dat tam bo som na nete len cez iphone:-/ sorry

ja som mu to napisal neboj...
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
nano88
Zaslal: 24.06.2009, 20:05 Odpovedať s citátom
Obmedzený prístup (ban) Založený: 01 november 2007 Príspevky: 615 Bydlisko: žilina
sallo napísal:
nano88 napísal:

ja som mu to napisal neboj...

no ok aspon nieco si urobil:D okrem natahovania:D este gril a som spokojny:D
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
maroz
Zaslal: 24.06.2009, 20:08 Odpovedať s citátom
Založený: 24 december 2006 Príspevky: 382 Bydlisko: BRATISLAVA 1998 Honda Civic
kua dufam že bude polohrubá muka ...ZUZI_CRX??Smile) eeej maroz je tam Smile piatok večer pivo vodkaa potokom Smile

2Bera
Zaslal: 24.06.2009, 20:53 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
maroz napísal:
kua dufam že bude polohrubá muka ...ZUZI_CRX??Smile) eeej maroz je tam Smile piatok večer pivo vodkaa potokom Smile

dalsie video honda degesi? Laughing

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 10 z 16
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: