Ja by som chcel podakovat Vam co ste prisli a zaparkovali doma na Hondaparkovisku bolo nas spolu 32! a dalsich 26 kadetade....
PS: vidime si na carate 6
komar napísal:Ja by som chcel podakovat Vam co ste prisli a zaparkovali doma na Hondaparkovisku bolo nas spolu 32! a dalsich 26 kadetade....
PS: vidime si na carate 6
MY ďakujeme za zorganizovanie Honda parkoviska , snáď nás bude o rok 2x viac!
Dúfam, že sa o rok nebude carat prekrývať s honday-om, rád by som tam o rok zašiel.
no v aute som sa skryval aj ja najprv sme mysleli ze to len na nas tak vzadu dolieza ale potom to zacalo terorizovat aj okoloiducich a okolie
Inak haluz ako zacal kontrafakt tak uz sa stratili potvori :DDDDDD
no vecer tie lietajuce granaty fakt nemali chybu fuuj tie chrusty male tesim sa na buducu akciuu...btw komar dik za organizaciu a este otazocka...mam tiez kopec fotiek a chcel by som to upnut? ci to mam davat cez code img alebo nejak pekne hromadne sa to da sem upnut..dik za radu...
Danqo napísal:no vecer tie lietajuce granaty fakt nemali chybu fuuj tie chrusty male tesim sa na buducu akciuu...btw komar dik za organizaciu a este otazocka...mam tiez kopec fotiek a chcel by som to upnut? ci to mam davat cez code img alebo nejak pekne hromadne sa to da sem upnut..dik za radu...
fotky na forum musis niekam zavesit na net(idealne photobucket) a potom vlozit odkaz na kazdu jednu fotku do vzorca:
Hondaman napísal:az na to pocko na konci uplne super akcia! Aj som sa opalil fajnovo Baby boli, ventily cez vyfuk lietali, dymu kopec - proste secko! Este zopar zrazov a stane sa zo mna "krizovy mechanik klubu"
Z mojej strany velke diky vsetkym ktory sa zucastnili a spravili fasa atmosku a hlavne tym ktory sa podujali na organizovani - "KOMAR"
Takze tesim na dalsiu akciu! Astala vista!
"mechanik klubu" ? sranduješ? nečudo ze sa autá kazia, ak tak pekne pózuješ pri opravovaní ...
ja som sa nejak nezmestil na to parkovisko ale bol so hned za pasku,neskor sa ku mne pridala aj cierna type r len sa priznajte kto to rozbil tu flasku na parkovisku ? som po nej presiel...