suhlasim...skorpions napísal:riesitelia budu urcite meskat
normalka stretavka je pri ikei 18>00 ide sa stanovat zit a tak snad nas pojde dost a ty ktory nejdu tak |censored| partu a to sa nepatri damy
ide sa zit!!!! kati je tak????
Carat tuning party, 8.-9. jun 2007
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: do p...n sa ide zittttttttttt
Re: do pn sa ide zitt
Ja uz to vidim, ze polovica ludi zas vymysla a nakoniec nas pojde este menej jak do TN. Neviem preco nejdu uz v piatok ked je "hlavny" program, min. rok som bola iba v sobotu a okolo 16tej sa to tam uz vyludnovalo, myslim si,ze vecer bude najvacsia sranda. Počko by nam malo vyjst tak si berte opal. kremy heheskorpions napísal:riesitelia budu urcite meskat
normalka stretavka je pri ikei 18>00 ide sa stanovat zit a tak snad nas pojde dost a ti ktori nejdu tak |censored| partu a to sa nepatri damy
ide sa zit!!!! Kati je tak????
(je to kazdeho vec kedy pojde ale ako Honda klub by sme mohli byt jednotny a ist spolu)
Feri bude žúúúrkaaaa xixi
Žijeme len raz, tak žime nadoraz!
Re: do pn sa ide zitt
no uz by ste si mohli zvyknut ze realne pojde 1/4 stoho zoznamu co sa furt imaginarne pise...BAD-ANGEL napísal:Ja uz to vidim, ze polovica ludi zas vymysla a nakoniec nas pojde este menej jak do TN. Neviem preco nejdu uz v piatok ked je "hlavny" program, min. rok som bola iba v sobotu a okolo 16tej sa to tam uz vyludnovalo, myslim si,ze vecer bude najvacsia sranda. Počko by nam malo vyjst tak si berte opal. kremy heheskorpions napísal:riesitelia budu urcite meskat
normalka stretavka je pri ikei 18>00 ide sa stanovat zit a tak snad nas pojde dost a ti ktori nejdu tak |censored| partu a to sa nepatri damy
ide sa zit!!!! Kati je tak????![]()
(je to kazdeho vec kedy pojde ale ako Honda klub by sme mohli byt jednotny a ist spolu)![]()
Feri bude žúúúrkaaaa xixi
a spolu by sme mohli ist aj dom a ne jak tatari pojednom a nikto nikoho necaka bo tych 10min ma uz zabije...narazam na trencin!

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
matulo napísal:ludia, co s tym klubovym parkoviskom? kto ho objedna, a pre kolko aut?
pisal mi botan (HC.cz), ze pride este s jednou Hondou (spolu teda zatial 2 auta)... takze pri objednavani s nimi pocitajte...
to nebude na pocet aut ale dajaka plocha sa vymedzi a tam bude tabulka HK...
aaa zase trosku realne treba rozmyslat ze nedojde 200aut...

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
20-30 aut je realnych?2Bera napísal:matulo napísal:ludia, co s tym klubovym parkoviskom? kto ho objedna, a pre kolko aut?
pisal mi botan (HC.cz), ze pride este s jednou Hondou (spolu teda zatial 2 auta)... takze pri objednavani s nimi pocitajte...
to nebude na pocet aut ale dajaka plocha sa vymedzi a tam bude tabulka HK...
aaa zase trosku realne treba rozmyslat ze nedojde 200aut...
pn
Takze vazeni a mili HONDACI, parkovisko je reserve cca pre 25aut,takze kto pride v sobotu neskoro ma smolu
ale neee, pretiahneme pasku o par metrov dalej hehe
Na vstupnej brane sa treba hlasit ako Honda-klub a dostanete nalepku "K"-cko co znamena ze mate pristup na vyhradene parkovisko.
Dalsi organizatori vas budu nasledne navigovat kde to je,malo by to byt blizsie k arealu ako budu parkovat ostatne auta.
Kapišto?
PS: Dufam, ze keby piatok padlo par kvapiek tak Vas to neodradi od cesty lebo inak hlaaasia mrteee teplyy viikend
Na vstupnej brane sa treba hlasit ako Honda-klub a dostanete nalepku "K"-cko co znamena ze mate pristup na vyhradene parkovisko.
Dalsi organizatori vas budu nasledne navigovat kde to je,malo by to byt blizsie k arealu ako budu parkovat ostatne auta.
Kapišto?
PS: Dufam, ze keby piatok padlo par kvapiek tak Vas to neodradi od cesty lebo inak hlaaasia mrteee teplyy viikend
Žijeme len raz, tak žime nadoraz!