....jaj fullpull už ma stými termínmy štveš už asi na poslednych dvoch zrazoch som nebol kôli robote a zajtra tak isto nemôžem. Ale spolieham sa že ešte spraviš s chalanmi tento rok bud tuning fish alebo niečo podobne a dojdem. Inak aby si vedel o koho sa jedna tak ak zaspomínaš na byvalý Švejkracing tak ten vlasatý odtial som ja:D ..ale spät k téme kto sa rozhoduje či íst alebo nie, nech ide ,stojí to za to alebo nech sa so mnou v robote vymení ja pojdem rád
no ja akurát mením servo tak aj to stihnem tak by som šiel aj skôr. Len vravím stretnúť sa môžme v kútoch bo som na chate. Čiže číslo tu je moje tak sa skúste ozvať. Zatim
Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!!
BEGINNER napísal:Treba ale pocitat s tym, ze tam dnes bude prsat, mozno burka. Od Moravy sa sem nieco zenie.
Planujem tam prist dnes, ak sa nic vazne neudeje.
Posledne dva dni vzdy sprchlo tak na pol hodiny a bol pokoj, tak dufajme ze to bude aj teraz tak a ja tam budem na 100% kedze to organizujeme
Naozaj to bol vyborny zraz, velmi sme sa bavili a sme radi, ze sme vyhrali pekne druhe miesto vo volejbale A vlastne pre mna bol velmi uspesny nakolko som hodil najdalej s elektronom a este aj moje coupe vyhralo tretie miesto v Japan scene takze sa tesime a urcite prideme aj na dalsi rocnik teraz uz len cakam na fotky
Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!!